Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem veszélyes szexelni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem veszélyes szexelni?

Figyelt kérdés

2021. máj. 6. 16:27
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

"Nem tudom hány éves vagy, de pont a szülők feladata erről felvilágosítani. Nyugotan kérdezd meg."

Ők erröl nem tudtak, hogy megijedtem töle mert láttam tvben.

2021. máj. 24. 00:49
 32/36 A kérdező kommentje:
Es biosz órán miért beszéltek volna aidsről?
2021. máj. 24. 01:03
 33/36 A kérdező kommentje:

"Általánosban is volt szex. felvilágosításunk kb. 12 évesen. Lehet hogy még túl fiatal voltam hozzá."

Akkor világositottak fel hogy a szex hogyan zajlik. Azért voltam túl fiatal mert nehéz feldolgozni. Nem járt egész végig az Aidsen az eszem. Igazából kb 22 évesen tudatosult bennem a félelem. Nem is félek csak biztonságot akarok.

2021. máj. 24. 02:34
 34/36 anonim ***** válasza:
77%

#30-nak: "Tehetsz egy szivesseget! Ne te mond meg hogy mit kellene csinálnom! Bunkó paraszt!"

Jaaa mindenki megmondhatja, csak én nem? Figyelj s*eg.garcú, ha feljössz egy internetes oldalra és felteszel egy kérdést, akkor ne te mond már meg ki válaszolhat vagy sem.

Amúgy meg takarodj anyádba és kérdezt meg tőle, te hülyegyerek... :-)

#33-nak: "Nem is félek csak biztonságot akarok."

Rossz bolygóra születtél ba*s.zki! :-)

2021. máj. 24. 16:18
 35/36 A kérdező kommentje:
Félreértettétek, amit írt.
2021. máj. 25. 00:32
 36/36 A kérdező kommentje:
34es, te írtad hogy ne szexeljek.
2021. máj. 25. 06:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!