Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nem tudom hány éves vagy, de pont a szülők feladata erről felvilágosítani. Nyugotan kérdezd meg."
Ők erröl nem tudtak, hogy megijedtem töle mert láttam tvben.
"Általánosban is volt szex. felvilágosításunk kb. 12 évesen. Lehet hogy még túl fiatal voltam hozzá."
Akkor világositottak fel hogy a szex hogyan zajlik. Azért voltam túl fiatal mert nehéz feldolgozni. Nem járt egész végig az Aidsen az eszem. Igazából kb 22 évesen tudatosult bennem a félelem. Nem is félek csak biztonságot akarok.
#30-nak: "Tehetsz egy szivesseget! Ne te mond meg hogy mit kellene csinálnom! Bunkó paraszt!"
Jaaa mindenki megmondhatja, csak én nem? Figyelj s*eg.garcú, ha feljössz egy internetes oldalra és felteszel egy kérdést, akkor ne te mond már meg ki válaszolhat vagy sem.
Amúgy meg takarodj anyádba és kérdezt meg tőle, te hülyegyerek... :-)
#33-nak: "Nem is félek csak biztonságot akarok."
Rossz bolygóra születtél ba*s.zki! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!