Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted az igazságos hogy a lányoknak ami a puncijokból jön az finom, de ami a farokbol jön kevésbé?
Figyelt kérdés
És még az is hogy.. A lányoknak maszti közben is jön a folyadék, de nekünk csak a végén és így már ahhoz is elmegy a kedv hogy meg kóstoljam.2021. máj. 6. 15:15
11/16 anonim válasza:
A farokból jön előváladék, amit ha szeretnél, meg tudsz kóstolni. Fincsi sós 😋
12/16 A kérdező kommentje:
#11 tudom de olyan csak max 3x volt nekem... :(
2021. máj. 6. 18:16
13/16 anonim válasza:
Általában ha egy hapsi nagyon húsos éttrenden él nekik keserűbb.
14/16 anonim válasza:
Cigizek, nem eszek ananászt stb és mégis édes az íze! Igaz egészségesen próbálok élni, enni inni. Eddig amelyik nő lenyelte mind azt mondta hogy édes volt. Szerintem ez genetika!
15/16 anonim válasza:
És abból a csajból is finom jön akibe előtted élveztem bele? :D
16/16 anonim válasza:
"egészségesen próbálok élni, enni, inni"
"cigizek, nem eszek ananászt stb" (stb = gyümölcsöt?)
Aha, értem:D
Amúgy az ondó alapvetően tartalmaz cukrot, hisz az ad energiát a spermiumoknak. De ez még nem feltétlen az a szint, amitől édes íze is lesz valaminek, pusztán.. tartalmaz cukrot.
Én kétlem h genetika adna bármi ilyesmit, vagy ha igen, nagoyn kicsi arányban. A legtöbb testtel kapcsolatos dologra igaz, hogy 30% genetika, 70% életmód.
De dohányosról még soha nem hallottam, akinek ne lett volna minimum keserű, ha nem is bűzös. Persze függ attól is, hogy mit és menynit szív, hisz a munkáscigi és az e-cigi között ég és föld a különbség:D
Nomeg ha egy nő szeret, vagy legalább örömet akar okozni, nem fogja azt mondani, hogy szar íze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!