Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molettebb lányok ti randiznátok nálatok vékonyabb srácal?
Én special nem biztos hogy vékonyabbra vágynék, kivéve ha megvan az összhang és a kémia. Egyébként nálamnál nagyobb súlyúak tetszenek (izomban) de azért ők se legyenek elhízva, csak ha kell, fel tudjon emelni. :)
Mondjuk 80 kilót még én is felemelek, szóval amelyik pasi erre nem képes, az nagy valószínűséggel kiesett a rostán.
Vékony pasival nem.
Legyen erős, férfias.
Én nem, engem zavarna. De mikor vékoyn voltam akkor is zavart. Nekem egy férfi legyen masszív, erős alkat
25l
Tudjuk hogy minden kommentre rárepültél privátban. Vagy ha nem te, de valaki nagyon próbálkozott ennél a kérdésnél. "Mennyire vagy molett?"
Komolyan, ez a legnagyobb kérdése itt a pasiknak, nem is azzal kezdeni, hogy mondjuk; "szia! Ismerkedni szeretnék Veled. Tetszett a kommented." ???
Én azt vettem észre, hogy a molett nőknek jobb az ízlésük pasik terén. Én nézegettem régi katonai fényképeket, ott kb az összes férfit kemeltem volna a sorból, mind nagyon jó kisugárzással rendelkezett, adtak a testfelépítésükre, edzettek voltak, magabiztosak de szerények...
Aztán ha most kimegyek az utcára, a legtöbb pasi vagy gizda, vagy elhízott, vagy kondis túlpumpált majom. Egyiknek sencs olyan kisugárzása mint az akkori férfiaknak. :(
9: oké, nézegettél pasikat, akik jobban tetszettek, a maiak meg nem.
De ebből hogy vezetted le, hogy a moletteknek jobb az ízlésük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!