Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik. Kinyalnátok egy nő popólyukát, ha ezt kérné?
Figyelt kérdés
Természetesen fürdés/zuhanyzás után.2021. máj. 5. 16:46
A kérdező szavazást indított:
átlagos nő lyukának is benyalok
soha, ez tabu, undorító
csak a legszebb bombázó lyukát kényeztetném
80 szavazat
1/24 anonim válasza:
Puncinyalás közben ha kéri ha nem a popsilyukra is rás zoktam menni. Eddig inkább olyan volt, hogy ne csináljam. Vagy mert túl csikis volt, vagy mert a csajban voltakgátlások, hogy hol nyalom.
4/24 anonim válasza:
Ha kéri, akkor igen, de magamtól csak a puncit szoktam nyalni, azt imádom.
5/24 anonim válasza:
kérés nelkül is mindig kinyalom.
6/24 anonim válasza:
én nem. pedig amúgy fenemód be tudok indulni a fenekektől, de az a lyuk nem ilyesmire lett kitalálva.
7/24 anonim válasza:
Aki nőkkel szexelek, azokat már vonzó nőnek tartom. A vonzó nőknek szívesen nyalogatom a seggét is igen a puncinyalás idején. De csak ha szőrtelenített és ha előtte nem sokkal fürdött. Egyébként az anál nem érdekel, vagy hogy akár csak az ujjamat dugdossam oda, de nyalni jó.
8/24 anonim válasza:
Csak akkor nyalom ki, ha utána hagyja az analt is.
9/24 anonim válasza:
Kérni sem kéne, imádom a popsiba tövig be nyalni persze ha nem szeretne alkor offos.
18f
10/24 anonim válasza:
Kérnie sem kell. Része az előjátéknak. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!