Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz az ha valaki nem kezdi időben a szexet,
ismerkedést akkor utána sokkal nehezebb idősebben
tapasztalat nélkül elkezdeni?
Figyelt kérdés
Szóval én 15-16 évesen egyáltalán nem foglalkoztam a lányokkal, sőt már 23 múltam és eddig még nem volt barátnőm, csak annyi hogy netről összejött 2 lány kalandra.
Barátnőt szeretnék nagyon, de ahogy telik az idő szerintem egyre kisebb az esélyem, semmi gyakorlatom benne. Meg már annyira úgy érzem hogy sok jóból kimaradtam.
Ilyen múlttal nehezebb lesz barátnőt találnom, mintha már 15 évesen is csajoztam volna?
2021. máj. 4. 18:37
1/9 anonim válasza:
Igen, igaz. Felnőttként sokkal rosszabbul érinthetnek a negativ élmények. Illetve kell egy tapasztalat,h jó legyél párkapcsolatból
2021. máj. 4. 18:38
2/9 anonim válasza:
Mostani barátom 26 éves koráig szűz volt. Ő úgy érezte hogy muszáj elvesztenie és elment egy k*rvához. Mire összejött velem (most 18 vagyok) addigra ő már kb 40 nőn volt túl és most 38 éves, 2 kapcsolata volt eddig. Nem hinném, hogy el vagy késve a párkapcsolatokkal. Majd ha találsz valakit aki megért, vele könnyen összehoz a sors, mégha ez 10 év múlva lesz is.
2021. máj. 4. 18:41
3/9 anonim válasza:
26 évesen volt először barátnőm és akkor szexeltem először. Hiányzott hogy kamaszként éljem meg mindezt, de így sem sem panaszkodom. Ha nincs rá lehetőség, hát nincs. Nem tudsz mit tenni. De előbb-utóbb fogsz olyan élethelyzetbe kerülni ami segíteni fog neked.
2021. máj. 4. 18:42
4/9 anonim válasza:
Exem 26 évesen vesztette el egy prostival. Aztán állandóan próbált kapcsolatot keresni, de csak szex jött össze. Az se mindig. Én voltam az első kapcsolata és talán az utolsó is. Nehéz volt neki az biztos. Tini korától akart valakit, de sosem ment neki.
26/N
2021. máj. 4. 18:51
5/9 anonim válasza:
3 vagyok.
Egy dolgot tehetsz: ne erőltesd, mert azzal csak ártasz magadnak. Vedd lazán a dolgokat.
2021. máj. 4. 18:54
6/9 anonim válasza:
én 27 évesen veszítettem el, és semmilyen különösebb hátrányom nem származott belőle, örömökben és élvezetekben gazdag meneteink voltak már az elejétől kezdve. leginkább azon múlik, hogy az összes többi készséged felnőtt szinten van-e, vagy azok is megrekedtek egy kiskamasz szintjén. például kommunikáció, érzékenység és a másikra való odafigyelés képessége, stb. - ha ezekkel jól állsz, szerintem nagyon gyorsan bele lehet jönni.
2021. máj. 4. 19:07
7/9 anonim válasza:
Nyilván van oka annak hogy így alakultak a dolgok. Én előbb azt tanácsolnám hogy tedd rendbe magad lelkileg, mert egy kapcsolat nem fog. Oda is csak a saját kakidat viszed be (saját tapasztalat)...
2021. máj. 4. 19:15
8/9 anonim válasza:
A szexre gyorsan rá lehet érezni, de az ismerkedést, azt hogy mivel lehet meghódítani a lányokat meg kell tanulni. Ahhoz meg sok elhibázott próbálkozás kell, hogy levond a tanulságokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!