Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keressünk egy ilyen férfit? Vannak megbízhatóak?
Én fiú vagyok, van egy barátnőm, és az a helyzet hogy engem nagyon izgatna az hogyha a barátnőmet adott ideig egy másik pasi birtokolná úgymond, és ezidő alatt minden nap összejárnának szexelni, viszont én ebben az időszakban egyáltalán nem szexelhetek, nem csókolózhatok és nem is fogdoshatom a barátnőm, úgy kellene csinálnunk mintha a ő teljesen a másik pasié lenne, és ő szabná meg neki hogy mit tehet és mit nem.
A barátnőmnek elmondtam, nyitott lenne rá a kedvemért mert tudja hogy mennyire izgatna engem, viszont az a baj hogy én még félek igazából belemenni, nem tudom mennyire tudnánk olyan pasit találni aki megbízható lenne ilyen téren, stb..
Szerintetek megéljem ezt a vágyamat és keressünk erre egy pasit? Mert úgy érzem addig sosem fog elmúlni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!