Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki szégyelli az átlagnál nagyobb csiklóját? Mint pl. egy mini pénisz?
Azért az átlagnál (a borsónyinál) nagyobb csikló izgató, de az extra nagy, mini pénisznek látszó az már visszataszító.
Egyébként ilyen mini pénisz csiklója csak a nagyon férfias, valószínű nem teljesen egészséges nőknek van, de igazán ritka, akiket szuper bomba nőnek tartanak ma, azoknak nincs ilyen.
Ha tippelnem kell, vannak bőven, akik szégyenlik, mert nem akarnak kitűnni a tömegből, és nem akarnak "mini péniszt". Soha életemben egyszer sem beszéltük ki barátnőkkel a csiklóink méretét, szóval nem tudom. Abszurd ötlet. Inkább a ffiak méregetnek mindent.
Azért jó látni, hogy vkik szeretik. (De nekem nem olyan, leszögezném előre.)
A 2-es válaszoló szerintem téved. Nem csak hormonális oka van, hanem genetikai is! Láttam már teljesen nőies csajnál is. Soha nem doppingolt. Sőt,tök ritka volt az intim szőrzete is.
Szerintem kifejezetten szexis, legalábbis nekem nagyon tetszik a nagy csikló. A nagyon nagy méginkább. :P
"Sok ilyen létezik."
Ez azért nincs így, nagy ritka az ilyen extrém nagy csikló.
Neked mekkora egyébként (én még csak izgalmi állapotban borsónyi nagyságúval találkoztam)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!