Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy sok lánynak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy sok lánynak tetszettem már de még is szűz vagyok még 20 felett is?

Figyelt kérdés

Tök szép csajoknak bejöttem már de még sem lett semmi. Magas vagyok, izmos szálkásan, de azért inkább vékony vagyok. Arcom sem ronda. Igényesen nézek ki, pénzem, autóm van.

Mi az oka hogy nem jutottam el addig egy lánnyal sem?

2021. máj. 4. 13:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Kerdezz meg egy csajt
2021. máj. 4. 13:47
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Ha ez mind így igaz, akkor már csak a személyiségeddel lehet a probléma, kizárásos alapon.
2021. máj. 4. 14:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tettél is érte,hogy legyen valami?
2021. máj. 4. 14:22
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
Gondolom mert vártad a sült galambot. Megelégedtél annyival, hogy jaj de jó, tetszem a lányoknak. Csak elfelejtetted, hogy ha neked is tetszik valamelyik akkor oda kellene menni hozzá, megismerni, udvarolni. Aztán ha megvan a közös nevező, lehet szexről is szó.
2021. máj. 4. 14:37
 5/7 anonim ***** válasza:
66%
Penzed, es autod van, ertem. Ugy erted a szülöknek van es hasznalod, vagy te dolgoztal erte? Nem mindegy ugyanis.
2021. máj. 4. 14:51
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Milyen autod van egy 25 éves Suzuki vagy egy 2 éves 7-es BMW?
2021. máj. 4. 17:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Nyitottál a nők felé, elhívtad őket randizni? Nekem ugyanez volt, nem mertem elköteleződni, szinte csak olyanokkal találkoztam, akik kapcsolatot akartak, de azt nem akartam velük. Akivel meg épp volt alkalmi, vagy nem állt fel, vagy nem volt óvszerem. A világ lúzere voltam, de elmúlt. Próbálkozni kell sokat, sok csajra ráírni! Valaki igent fog mondani, és onnantól vele kell nyomni.

Vagy elmehetsz papnak, az is jó

30 F

2021. máj. 4. 19:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!