Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Őszintén lányok mit gondoltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén lányok mit gondoltok ekkora péniszről?

Figyelt kérdés

Ha nagyon merev akkor is csak max 15 cm. És sokszor kicsinek gondolom, főleg hogy itt sok lány azt írja hogy a barátjának 18-19 centis, és milyen jó vele a szex.

Ha maximálisan merev akkor 15 hosszú és 4.5 cm széles a tövénél.

2021. máj. 4. 08:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
26%
Egy-két balf@sz hülye válsszolgat csak ennél a kérdésnél, ne aggódjatok, vannak normálisak is (bár azok női válaszolók szóval talán mégsincs ilyen :P)
2021. máj. 4. 10:14
 12/20 anonim ***** válasza:
28%

Én nem hittem el a barátomnak, hogy 20 centi neki, úgyhogy mi egyszer lemértük, de csak emiatt. :D

19 neki.

Úgyhogy szerintem simán más kapcsolatban is előfordul, hogy lemérik. :D

Ettől függetlenül a 15 is egy teljesen jó méret, nekem néha fájni is szokott, ha durván áll neki.

2021. máj. 4. 10:37
 13/20 anonim ***** válasza:
2021. máj. 4. 10:37
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Napi fax kérdés. Nem unjátok még? :)
2021. máj. 4. 10:44
 15/20 anonim ***** válasza:
53%
A 15 cm lehet, hogy elég bizonyos lányoknak, keress olyat, akinek ennyi elég. A vastagság fontosabb, arra kellene gyúrni, arra ugyanis lehet gyúrni, ellentétben a hosszúsággal. A vastagság segít kitölteni a hüvelyt szeretkezés közben, ez számít a nő kielégülése szempontjából.
2021. máj. 4. 10:51
 16/20 anonim ***** válasza:

Az egész társadalom el van tévedve a péniszméret ügyében.

[link] Az itt látható nomogramról leolvasható, hogy 17cm vagy hosszabb hosszúságú pénisszel nagyjából a férfiak 1%-a rendelkezik. Általában véve az emberek túlbecsülik a farkak méretét, (a férfiak azért, mert túloznak, a nők pedig azért mert ezekből az eltúlzott méretekből indulnak ki). És a kérdésre reflektálva, 15cm-es méret átlag feletti, ezzel teljesen biztos, hogy nem lesz problémád(már amennyiben tényleg 15 és az nem az "eltúlzott" méret.

2021. máj. 4. 13:29
 17/20 anonim ***** válasza:
Életemben nem mértem még le senki farkát, de szerintem különösebben nem is volt ez beszédtéma. Csak kb.ra saccolom, a férjemnek is nagyjából 15 centi, bőven elég.
2021. máj. 4. 13:40
 18/20 anonim ***** válasza:
58%

Pedig én a 17-18at nem gondolnám átlag felettinek

Legalábbis elég sok pasival voltam már és talán egynek volt 16 alatt

Az összes többi 17-20 körül

Szerintem nem ritka

Legalábbis akkor nekem mindig nagy szerencsém volt😅

2021. máj. 4. 13:41
 19/20 anonim ***** válasza:
62%

Ebben szerintem az is benne van, hogy a kisebb farkú fiúk eleve nem mernek ismerkedni lányokkal, ha össze is jönnek eggyel, amellett kitartanak. A nagyobb férfiassággal megáldott srácok meg magabiztosabbak, habzsolják az életet, több partnerük van. Nekem is az a tapasztalatom, hogy inkább 17-18 cm az átlaga azoknak, akikkel nekem dolgom volt. A kisfarkúak szégyellősebbek, mert tudják, hogy hol a helyük a táplálékláncban.

2021. máj. 4. 13:58
 20/20 anonim ***** válasza:

19

Akarod mondani: a falka- vagy csoporthierarchiában. Nem a táplálékláncban.

2021. máj. 4. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!