Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha vmire rosszul emlekszem es...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha vmire rosszul emlekszem es erre azt hiszi hazudok?netes képek miatt megy a balhe

Figyelt kérdés

Mint ffi irto nehezen emészti meg hogy vannak rolam fent erotikus anyagok. De kb 10 évvel ezelotti dolgokon akadt ki.

En mondtam, ez egyszeri hiba volt es ennyi. (Mikor még nem is ismertuk egymást stb)

Azt mondta mondjak el mindent az őszinteség neki a legfontosabb. Az számit igazán. Azaz hogy átverem e vagy nem.

Ejszakaba nyúlóan nyugtatom hogy ne gondoljon rolam rosszat stb. Egyszeri hiba volt.

De le fogják neki kuldeni az egész anyagot.

Mentálisan mintha kezdene kikészulni vagy nem is tudom, nagyon kivan. De mondta hogy ellenorizni akarja majd hogy valoban egyetlen alkalom volt e az őszinteség az elso hogy bizhasson.

Joformán rendőrségi szintű vallatáson megyek keresztül ejszakába nyúlóan is keresztkérdései vannak, meg stb. Ki vagyok merulve már én is az egésztol. Valahogy sikerult pontot tenni a végére azzal hogy ha megkapja a tobbi anyagot majd akkor kiderul minden. Es addig is "béke" van most kb.

De ahogy probalok visszaemlékezni teljesen ködösen ugranak be a dolgok 10 évvel ezelőttről, es valahogy 2 helyszin ugrik be.

Most vagy 2 szer is tortent ilyen, vagy csak ahol voltunk, ott volt több helység.

Ha az elobbi, akkor váltig meg lesz arrol győzödve, hogy kamuztam. Es azt mondta, igazábol a hazugságot nem bírja elviselni mindez mellett. Es azt egyáltalán nem hinné el hogy nem emlékeztem elfelejtettem es valojában nem hazudok csak bennem ezek mélyen eltemetett/törölt dolgok.

Most mielott megkapja a dolgot ezt felhozzam neki? Hogy lehet ketszer volt? (Ami abszolut nem biztos)vagy sanszos hogy ez is olaj lesz a tűzre?

Vagy mit tehetnék amikor egy ffi ki van bukva nem bizik es azt akarja rámsütni hogy hazudok meg ilyenek?

2021. máj. 4. 06:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Én az ilyet elküldeném anyukájába vissza. Ez beteges, amit csinál.

Az én barátom azt mondta, mikor megismerkedtünk, hogy a múlt elmúlt, volt, ami volt. (Mindkettőnknek volt múltja.) 9 éve együtt vagyunk, néha eszünkbe jut néhány emlék, arról beszélgetünk, de nem vádlón, vagy gyanúsítgatóan, hanem csak sztori szintjén, hogy ilyen is volt. Szerintem ez a normális.

N

2021. máj. 4. 08:36
 2/7 A kérdező kommentje:

"Én az ilyet elküldeném anyukájába vissza. Ez beteges, amit csinál."

Azt mondta ezert minden pasi már helybol kidobott volna. Es amugy sztem ez igaz is. Mert volt itt mar hasonlorol szo a gyk n.

A legtobb ffi helybol lequrvazna le is "köpne"

2021. máj. 4. 09:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Ő meg probal megbirkozni olyan tudattal ami egy ffinek baromi nehez.
2021. máj. 4. 09:32
 4/7 anonim ***** válasza:
"Azt mondta ezert minden pasi már helybol kidobott volna." Nem. Ez érzelmi zsarolás részéről. Az önbecsülésedet tiporja porba, ergo semmibe vesz. Megaláz. Nem ez a normális viselkedés egy FÉRFI részéről. De ez nem férfi, hanem egy hímnemű tirpák. Menekülj tőle.
2021. máj. 4. 09:44
 5/7 A kérdező kommentje:

De itt is ezt irták mss kerdes kapcsán.

Most nem keresem elő de volt már itt nem egyszer szo olyanrol hogy mit szolnál ahhoz ha kiderulne ez az a bnőd multjábol.

Mentek a ledegradálo kifejezések meg mindenki helybol dobná az "olyan"nőket.

2021. máj. 4. 12:24
 6/7 A kérdező kommentje:
*Más kérdés kapcsán ami hasonló
2021. máj. 4. 12:25
 7/7 A kérdező kommentje:

De most ez mindegy is.

Azt hogy lehet nem is egyszeri volt hanem 2 alkalom én nem merem elmondani.

Majd robban a bomba ha megkapja az anyagot.

2021. máj. 4. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!