Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk!Mi a véleményetek az olyan lányról aki soha nem szőrtelenít sehol sem.Lenne gusztusotok lefeküdni vele?
Azért az durva, hogy ma annyira természetes a szőrtelenítés, hogy undorító, de legalábbis taszító a szőr egy nőn általánosságban. Pedig valójában, aki sosem szőrtelenített, egyik testrészén sem, az általában messze nincs olyan szőrös, mint mi , "mai" lányok, ha csak egy hónapig hagyjuk nőni, mondjuk két gyantázás között. Egy ilyen "természetes" testen például még a bikinivonal sem szőrös egyáltalán. Lényegében csak a szeméremdomb és a hónalj. A karon és lábon csak egész minimális, legalábbis egy rendszeresen szőrtelenített lábhoz képest.
Az a természetes szőrzet pedig, ami a nőkön eredendően lenne, az valójában még pont hogy kívánatosabbá tenné a férfi számára. Lenne gusztusuk, bizony... Eredendően :-)
De ma már ez szinte elképzelhetetlen, legalábbis a fejlett országokban.
23 és 24 köszönöm!
Csak azért reagáltam, mert maga a kérdés érdekes. És szomorú, hogy annyira nem életszerű, hogy föl kell tenni.
Mert bár én magam is szőrtelenítek kamaszkorom óta, ahogy a lányok-nők legalább 90%-a, de ettől függetlenül tudom, mi a normális, vagy milyen lenne... A mai napig ezen gondolkodom, amikor csinálom, vagy amikor 2-3 hét múlva elkezd nőni, hogy a francba! Ezt legalább az iskolában tanítanák, főleg a lányoknak.
Egy pillanatig sem nézném le azokat a nőket, akik mondjuk szőrös lábbal jelennek meg. Már csak azért sem, mert be merik vállalni pl az elutasítást, hogy felhagynak ezzel az ördögi körrel, amibe a fiatalság, társadalom, vagy saját szégyenérzetük belehajszolta őket kiskamaszként.
Én elsősorban a magam közérzete miatt csinálom, de nagyon örülök, hogy egyébként a párom így is, úgy is szeret, és nem ez a mérce számára, az elfogadásban, szeretetben.
Örülök, hogy vagytok így férfiak, akik tudjátok, mi a természetes, és szeretitek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!