Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40 év körüli hirdető pasiknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 év körüli hirdető pasiknak miért nincs esélyük a rosszlányokon?

Figyelt kérdés
Tehát hogy egy fiatal lány elmenjen hozzá és fizessen a szexért? Nem Idős vénaszonyokra gondoltam most.
2021. máj. 3. 19:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%
10-es menj akkor oda ha nem tetszik valami. A nő nem tárgy se másodlagos nem. Menj a középkorba vissza inkább. Attól mert h ki jelentettem h a nőknek ingyen is jut szex nem kell megsértődni. Evoluciós dolog h a férfi vadász a nő vagy őt választja vagy nem. És mindig a legjobban passzoló egyeddel akarjuk. Ezzel nincs megalázva egy férfi se szerintem
2021. máj. 4. 12:14
 12/15 anonim ***** válasza:
35%

11.

Kettőnk közűl szerintem te sértődtél meg mert leírtam a tényeket!

Ezen nincs mit magyarázni ez így van.

Egy nő sosem fog felérni egy férfivel semmilyen téren sem.

Ezt kéne elfogadni.

2021. máj. 4. 16:24
 13/15 anonim ***** válasza:
65%
Remélem nincs nőd. Ha van szomorú élete lesz melletted. A másik inkább h ne is szaporodj. Vidd a szexista nézeteidet gyermekek elöl
2021. máj. 4. 17:40
 14/15 anonim ***** válasza:
35%

13.

Sajnos el kell hogy szomorítsalak.

44 éves vagyok, feleségem van és egy lányom.

Amit képviselek az abból fakad, hogy sok nőt ismertem meg életem folyamán, és sajnos ezen ismeretségek alapján csak negatív konzekvenciát tudok csak levonni.

2021. máj. 5. 08:00
 15/15 anonim ***** válasza:
90%
Talán azért, mert egy 40 körüli nem szép nő is talál szexre, fiatal és jóképű srácot.Egy fiatal lány pláne talál.
2021. máj. 5. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!