Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális, genetika vagy valami bajom van?
Úgy érzem rövid vagyok belülről, a pasim mérete átlagos 15cm de teljesen végig ér bennem és érzem hogy ütközik valaminek ami meg nagyon intenzív érzés.
Én úgy tudtam hogy ennél sokkal hosszabb dolgoknak is be kellene férni de ha ez is eléri a végét akkor mi lesz ha egyszer nagyobbal leszek?
Ez normális vagy mindenkinek más a belső mérete vagy mi? Vagy valami egészségügyi bajom lenne?
Jó akkor nem vagyok úgy selejtes vagy ilyesmi.
De ismerkedésnél nem kérdezem meg mekkora és ha nagy akkor mégis mit tegyek? Nem lehet ezt növelni valahogy?
Van olyan aki tud bánni a naggyal is, figyelmes és óvatos, de haveri körömben valahogy nem ezt tapasztaltam. Ott mindenki b*szik mint a nyulak. Szóval ezt így sajnos nem igazán lehet kivédeni, de ahogy mondtam lehet csak nem voltál eléggé felizgulva. Egyik exemnek is bőven elég volt az átlag méretem és őt tényleg rendesen fel tudtam izgatni. Szóval ez minden nőnél más. Ki kell tapasztalni.
#1 voltam
Igen nedves szoktam lenni mert ki szokott nyalni és ujjazni is szokott. Meg volt hogy még sikositót is használtunk és akkor is éreztem ezt az ütközéses dolgot.
Jó én eddig nem hallottam ilyenről hogy nekünk is különböző a méretünk belülről én azt hittem ugyanaz kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!