Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez normális, genetika vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális, genetika vagy valami bajom van?

Figyelt kérdés

Úgy érzem rövid vagyok belülről, a pasim mérete átlagos 15cm de teljesen végig ér bennem és érzem hogy ütközik valaminek ami meg nagyon intenzív érzés.

Én úgy tudtam hogy ennél sokkal hosszabb dolgoknak is be kellene férni de ha ez is eléri a végét akkor mi lesz ha egyszer nagyobbal leszek?

Ez normális vagy mindenkinek más a belső mérete vagy mi? Vagy valami egészségügyi bajom lenne?

2021. máj. 3. 10:26
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Mint ahogy te is mondtad, ez minden nőnél más, mint ahogy a férfiaknál is. Nincs semmi bajod, a tiéd ekkora, vagy csak nem izgultál fel eléggé. De ha esetleg tényleg csak ekkora, akkor ne nagyon akarj nagyobbat mert az elég fájdalmas is tud lenni.
2021. máj. 3. 10:29
 2/29 A kérdező kommentje:

Jó akkor nem vagyok úgy selejtes vagy ilyesmi.

De ismerkedésnél nem kérdezem meg mekkora és ha nagy akkor mégis mit tegyek? Nem lehet ezt növelni valahogy?

2021. máj. 3. 10:35
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Ciklus és egyénfüggő, hogy kinek hol helyezkedik el a méhszája.
2021. máj. 3. 10:35
 4/29 A kérdező kommentje:
Értem akkor ezen nem tudok változtatni?
2021. máj. 3. 10:45
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan aki tud bánni a naggyal is, figyelmes és óvatos, de haveri körömben valahogy nem ezt tapasztaltam. Ott mindenki b*szik mint a nyulak. Szóval ezt így sajnos nem igazán lehet kivédeni, de ahogy mondtam lehet csak nem voltál eléggé felizgulva. Egyik exemnek is bőven elég volt az átlag méretem és őt tényleg rendesen fel tudtam izgatni. Szóval ez minden nőnél más. Ki kell tapasztalni.

#1 voltam

6/29 anonim ***** válasza:
100%
Nedves vagy, bemegy könnyen a pasid farka? (úgy értem ki vagy tágulva). Ha igen, teljesen normális. Az én farkam is pont 15 cm, volt akinek tövig nyomtam, és meg sem érezte, de volt 2 olyan csaj is, akik szóltak, hogy nehogy tövig nyomjam, mert az fáj. Szóval nektek lányoknak is pont úgy változó a méretetek, mint nekünk fiúknak, kitalálta ezt a természet, hogy vannak kisfarkú férfiak, meg nagyfarkúak, ugyanígy a lányoknál is a vagina (csak ti rugalmasabbak vagytok). Evolúció szerint a randizás tényleg úgy kéne kezdődjön, hogy megbeszéljük, kinek mekkora a farka, és mekkora a vaginája, és ezalapján keresnénk párt :)))) Na jó, csak vicceltem.
 7/29 A kérdező kommentje:

Igen nedves szoktam lenni mert ki szokott nyalni és ujjazni is szokott. Meg volt hogy még sikositót is használtunk és akkor is éreztem ezt az ütközéses dolgot.

Jó én eddig nem hallottam ilyenről hogy nekünk is különböző a méretünk belülről én azt hittem ugyanaz kb.

2021. máj. 3. 10:52
 8/29 A kérdező kommentje:
Csak ez most olyan érzés mintha én kevesebb lennék mint akiknek naggyal is megy.
2021. máj. 3. 10:53
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
De miért ragaszkodsz a nagyhoz ha a mostani is pont jó neked?
2021. máj. 3. 10:55
 10/29 A kérdező kommentje:
Nem ragaszkodok csak nem értettem miért van ez.
2021. máj. 3. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!