Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek hogy újra kívánjam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy újra kívánjam a párom?Sok éve vagyunk együtt,és az utóbbi időben úgy érzem elmúlt a vágy.Hogyan lehetne ezt helyrehozni? N40+

Figyelt kérdés
2021. máj. 2. 21:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
38%

Sajnos ahol egy kapcsolatban elmúlik a vágy, ott már nem marad meg más mint a szeretet. Csak ezzel az az egy gond van, hogy ez már csupán baráti szeretet, nem férfi-női szeretet.

Szóval megmondom őszintén, nekem egy életem van , ide jutnék és nem tudnám menteni, szépen venném a kalapom. Túl rövid az élet ahhoz hogy évekig vergődjek egy szex-vágy-intimitásmentes kapcsolatban

2021. máj. 2. 22:26
 12/17 anonim ***** válasza:
76%

#11 Ez is egy vélemény, bár szerintem nagyon nem mindegy, hogy mennyi ideje áll fenn ez az állapot.

Nálam például még csak 1-2 hónapja. És nagyon nem dobnék el egy 15+ éves, jól működő kapcsolatot, egy esetleges átmeneti állapot miatt. Mert az is lehet, hogy az.

Így 40 felett, nálunk nőknél, még az is könnyen előfordulhat, hogy valóban ahogy egy előző hozzászóló írta, a hormonok viccelődnek mindössze velünk.

2021. máj. 2. 22:47
 13/17 anonim ***** válasza:
88%

Nyílt kommunikáció és akarni kell mindkét félnek! Mi nagyon szeretjük az irányított beszélgetéseket, van mostanában egy csomó párkapcsolati kártya, társas, stb. Amikor elkezdtük azt érezni, hogy kezdünk elmenni egymás mellett, vásároltunk 1-2 ilyet, illetve egy 18+ társast is. Összekaptuk kicsit magunkat és miután elaludtak a gyerekek, minden este beszélgettünk a kártyák alapján. Nyilván ezeknek nem az a célja, hogy a konkrét kérdésre válaszoljunk, hiszen ennyi idő után a legtöbbre pontosan tudjuk mi is a másik válaszát. De elindít beszélgetést, fantáziálást, vagy a társas programot is.

Fél évvel ezelőtt volt a mélypont, amikor 7 hétig nem szeretkeztünk. Még a szülések után sem bírtuk eddig... most nincs olyan hét, amikor min. 3 össze nem jönne. És nem muszájból meg nem a bizonyítás végett, hanem visszatért az izgalom, a lelkesedés, a vágy. Minden percet és forintot megért! 😊

2021. máj. 3. 03:02
 14/17 anonim ***** válasza:

12 Persze átmeneti az átmeneti, de ezt neked kell érezned, hogy már túlnyúlt rajta, ahogy azt is, hogy mit nem kívánsz? ....a szexet, vagy csak vele a szexet. Nem is írtam, hogy ne próbáld feldobni. De mondjuk az sem fair, ha belegondolsz, hogy te mondjuk meguntad a szexelést (negyven felett!!!????) és a párodra meg teszel innentől magasra.

És nem bántás, de én is negyvenes nő vagyok és hát nagyon sok minden van nálam, csak kisebb libidó nincs. Ső, megmondom neked szerintem épp ellenkezőleg

2021. máj. 3. 09:13
 15/17 anonim ***** válasza:
29%
Vegyetek be másik nőt, vagy férfit!
2021. máj. 3. 12:53
 16/17 anonim ***** válasza:

Igen, szerintem is próbáld meg, amit lehet a kapcsolatodért.

Egyrészt hormonális változások is történnek a nőkben, emiatt is érezheted, ez fiatal korban is előfordul sokaknál, pl szülés után, elvész a vágy, sokan számolnak be róla, hogy a párjuk érintését sem bírták elviselni hónapokig, de aztán lassan túl jutottak rajta stb. Mind mások vagyunk, ezért egységesíteni persze nem lehet, hogy ez mindenkinél így van, de a hormonok azért játszanak többnyire mindannyiunkkal, csak kivel hogy, és mikor. Ez általános tény.

Másrészt nagyon sok párnál bizony pont az vezet későbbi elhidegüléshez, hogy megszakad az intimitás köztük, a gyerekek vagy a munka miatt megszűnnek(ha csak egy időre is, és tervezik is) férfinak és nőnek, férjnek és feleségnek lenni egymással. Pedig kell a csábítás, az incselkedés, a játék, az összebújás, szenvedélyes csókolózás stb, ami a vágyat fenntartja bennünk. Én még fiatalabb vagyok, de oly sokszor hallom, mennyi sok, olykor szenvedélyes szerelmespárnak vész oda a kapcsolata. Igyekeznünk kell... Ahogy tisztán tartjuk a lakást,, az egészségünket, gyerekek ellátását, egy kisállatról való gondoskodást, úgy a szerelmünkkel a kapcsolatot is építeni, tisztogatni kell rendszeresen. Végső soron a szeretet és a kapcsolataink a legfontosabbak.

Harmadrészt, kicsit átkötve az előző ponthoz, a problémákról való kommunikáció is fontos. Írod, hogy szeretitek egymást. Beszélned kellene erről a pároddal. Bár nyilván ezt neki nehéz lenne elviselni a tudatot, hogy nem jó neked vele, ez teljesen érthető. Viszont nőként van érzékünk a finomsághoz.Hogy hogy beszéljünk valamiről, ami kényes, de mégis fontos. #13 nagyon jó ötletet adott, szuperek a párkapcsolati kártyák, és hasonló játékok. És minden pár úgy játszhatja, ahogy nekik hasznos, érdekes. Segíthet abban, h felfrissüljön a kapcsolatotok, a hozzá való viszonyulásod.

Elsősorban én is arra biztatlak, hogy meg kell próbálni. Kell az intimitás, hogy ne tesztéri viszonnyá váljon egy pár egymáshoz való viszonyulása. Mert nem az a baj, hogy nem vágysz már a szexre. Van sok pár, akiknél emiatt lesz válás belőle, mert elvész a libidó. De ha két ember továbbra is vágyik a szexre, akkor meg kell próbálni megvizsgálni a problémát.

Lehet, idővel változol, vagy lehet, hogyha foglalkoztok vele, randiztok stb, akkor fog változni a helyzet.

Igen, ott a válás is, ha nem látsz más lehetőséget.De ahogy fentebb is megfogalmazták, egy új kapcsolat is lehet csalódás, bizonytalan.

Sok sikert kívánok!

2021. máj. 3. 15:17
 17/17 anonim ***** válasza:
39%
sehogy,ez már sose lessz újra a régi....
2021. máj. 3. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!