Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szerintetek kicsi a farkam?
11 cm és 4 cm vastag. A kicsi mérett miatt nincs önbizalmam ismerekedni, nőzni..
19/F
A vibrátorom pont ilyen hosszú és vastag! És IMÁDOM!
Ne foglalkozz azokkal akik a lelkedbe törlik a lábukat. Buták és gyerekesek. Sokan csak annyit tudnak hogy nagy f*sz, aztán ki-be, oszt jó'van. Az egyetlen amit éreztetnek a nővel az a méhszáj fájdalom.
Akkor leszel jó az ágyban, ha sokáig bírod. Ha ki tudod tapitani a G pontot. (Azt a kis "húsdörzsit" a hasfal felőli részen) Ha figyelsz a partneredre és kommunikáltok.
Ne izgulj, jó a méreted. Nekem is van vibrátorom, 11 cm hosszú, és 2,5 cm vastag. Mégis néha az elején fáj kicsit mikor berakom.
Pont a nagy farok a rosszabb, mint ahogy a 12es írta. A hüvely amugy sem hosszabb izgalmi állapotban 12-15 centinél, szóval bőven jó.
Csajozz nyugodtan, mert nem a farok méretben szeretünk bele. Fontosabb ha figyelmes vagy és magabiztos. Elég ha jól tudod használni a fafkad, és figyelsz a lányokra szex közben. Sok lánynak amugy sincs hüvelyi orgazmusa, csak csiklói, ahozz meg elég, ha jól nyalsz.
Remélem én is tudtam így segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!