Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy pasi létemre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy pasi létemre ezzel nem tudok azonosulni?

Figyelt kérdés

Sosem értettem az olyanokat akik nyíltan kitárgyalták azt hogy milyen jól néz ki egy nő, hogy megdugnák vagy hogy ha szexre kerül a sor akkor hihetetlen részletességbe belemenve abba hogy hogyan történt vagy mi tetszene nekik.

Én ezt mindíg elképesztően ízléstelennek tartottam, szerintem ezek nem olyan dolog amit az ember megoszt a nyilvánossággal de még a baráti körével sem. Ennek ellenére ledöbbent mennyire sok férfi viselkedik így. Ez miért lehet?

2021. máj. 2. 08:37
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
82%

Mert normális vagy.

Én is mindig hányok, amikor a férfiak így beszélnek. Tárgyiasítják a nőket, a te agyad nem így működik szerencsére.

2021. máj. 2. 08:39
 2/26 anonim ***** válasza:
32%
Nagyon ügyes vagy kérdező, jöhetnek a dicséretek.
2021. máj. 2. 08:41
 3/26 A kérdező kommentje:
Nem dícséretekre várok hanem hasznos válaszokra, neked nem sikerült :p
2021. máj. 2. 08:42
 4/26 anonim ***** válasza:
77%

Mert mindenkinek más a személyisége.

Te inkább visszahúzódó vagy mások viszont nyíltabbak. És a pasik nagyon szeretnek elbüszkélkedni a vélt vagy valós teljesítményükkel.

2021. máj. 2. 08:45
 5/26 anonim ***** válasza:
76%

4

Undorító

2021. máj. 2. 08:46
 6/26 anonim ***** válasza:
24%
Ugyan mi?
2021. máj. 2. 08:48
 7/26 anonim ***** válasza:
27%
De milyen válaszra vársz? Azért tetted fel a kérdést, hogy kapd a dicséretet. Amúgy azért szeretjük, mert minden férfinek dicsőség a jó értelemben, ha sikerélménye van a nőknél, jó ezt megosztani a másikkal (és más sikerélményeket is). Ha neked nincs mit megosztani, ez van.
2021. máj. 2. 08:49
 8/26 anonim ***** válasza:
82%

7

Ne félj, mi meg azt tárgyaljuk ki a csajokkal, hogy milyen kicsi a farkatok, vagy hogy mennyire bénán nyaltok.

2021. máj. 2. 08:51
 9/26 anonim ***** válasza:
23%

8as

Tudom, nem is mondta senki, hogy ne dumáljatok róla. Mondjuk azt halkan mondom, hogy mi pasik szinte sosem mondunk rosszakat rólatok, míg a csajok hajlamosak kinevetni a férfiakat valamilyen gyengeség miatt. De ez már részletkérdés csak.

2021. máj. 2. 08:54
 10/26 anonim ***** válasza:
31%

9, ezzel én is egyet értek. A csajok sokkal rosszindulatúbbak tudnak lenni, de a kritikát azt nem szeretik.

30f

2021. máj. 2. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!