Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lany kozuletek akinek tapiztak a feneket mar buszon vagy koncerten, vagy esetleg a farkukat hozzanyomtak a fenekehez, es ezt a tevekenyseget azert hagyta mert o is elvezte? Van aki felizgult mar ilyentol es megjobban a pasihoz nyomta magat?
Tömött buszon fényes nappal nyomkodta a micsodáját, megpróbáltam odébb menni nem sikerült. Rászóltam hagyja abba, de mintha meg sem hallotta volna. Akkor már állt a farka egyre erőszakosabb lett, én pedig egyre idegesebb. A vége az lett hogy rámarkoltam a golyóira, nadrágon keresztül a körmeimet megpróbáltam jól belenyomni. Igen idegesen szált le a buszról.
Nem izgultam fel, inkább undort éreztem, felfoghatatlannak tartom, az ilyen szituációkat.
Sajnos elég sűrűn előfordul hogy zaklatnak valakit. A reakció ugyanaz: 99,999%-ban k.vára nem élvezik, dühöt, undort, félelmet, megvetést éreznek. Ha pasinak pechje van és a lány barátja a közelben van, vagy valaki zsigerből utálja a fröttőröket (mert mondjuk már az ő nőjét is tapizták máshol) és kicsit indulatosabb típus akkor igen fájdalmas "élmény" tud lenni a zaklatónak amikor kiverik pár fogát.
Az hogy tánc közben, szórakozóhelyen ahova ismerkedni mennek tánc közben véletlenül hozzáér, megfogja a derekát és utána táncolnak - na abból sok minden elképzelhető, de az sem a péló odanyomásával, meg taperolással kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!