Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hiszek a szerelemben sem a szeretetben számomra ezek nem létező. Én senkit nem "szeretek". Velem van a baj? Szerintem a férfiak képtelenek "szeretni/szerelmesek" lenni ők csak azért mennek bele egy kapcsolatba, hogy legyen kivel dugni.
"Szerintem a férfiak képtelenek "szeretni/szerelmesek" lenni ők csak azért mennek bele egy kapcsolatba, hogy legyen kivel dugni."
A szeretet és szerelem kimutatható létező dolog. Ez nem hit kérdése.
Ezt leszámítva nem bántásból de veled van a baj.
Ha nincs párod akit szeres mert csalódtál vagy egyéb okból nem vagy képes bízni senkiben akkor azt fel kell dolgozni.
Ezenkívül megkérdezném hogy hány éves vagy?
Ha azonban még a családodat és senki mást sem szerettél soha akkor s pszichológust fel kéne keresni.
Nem para, a legtöbb ember téved néha. Most pl te tévedtél.
Én 4 évig voltam együtt a barátnőmmel úgy, hogy nem szexeltünk, meg pettingelni se nagyon pettingeltünk. És szerettem. És a mai napig szeretem. Persze, utána elkezdtünk szexelni, meg összeházasodtunk, meg ilyenek..:D
De volt olyan exem akivel 4 hétig "jártam", csóknál több nem volt, és a szakítás után 1 évig agonizáltam szerelmi bánatomban:D Istenem, az a lány rádnéz és beléd lát, remélem jó helye van... de a szexualitásnak vajmi köze van ahhoz amit éreztem iránta.
És még sorolhatnám, de fölösleges.
Olyan dolgokban fölösleges hinni, amik léteznek. Higyj a sárkányokban, a bölcs miniszterekben vagy az erdőpillékben. Ezek nem léteznek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!