Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akar a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar a barátnőm szexelni, ha menstruál?

Figyelt kérdés
1 hét kihagyás minden egyes hónapban.
2021. ápr. 29. 16:58
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
82%

Egyszer volt ilyen pasim. Fél év után a mensim első napján, két gyógyszer bevétele között repítettem.

Szerintem a mai napig nem érti, miért üvöltöttem vele, miközben taperolt az álló farkát dugdosva a seggemhez a hasamat pedig szorítva magához.

Életem legrosszabb emléke.

2021. ápr. 29. 17:37
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Eleve kín szenvedés nekem a menstruációs időszak ráadásul havonta.

Sokat görcsöl a has, olyan szinten néha, hogy felegyenesedni nem lehet néha.

Ömlik néha a vér konkrétan, és örülök, ha tisztán tudom tartani a betétet fél óráig akár.

Eléggé kellemetlen érzés, hogy betétet kell hordani ami véres lesz így diszkomfort van bőven.

Még leülni is fáj néha mert így behasít a fájdalom oda.

Fejfájás, hányinger érzet (ami megmagyrázza az orált)...

Nektek fiúknak persze könnyű mert nektek nem kell szenvedni ezzel havonta és még neked van feljebb hogy nem szexelhettek mensikor?

Meg köztudott hogy ilyenkor kerülendő a szex mert eléggé fertőzés veszélyes.

Ilyen barmok mint te kérdező..isten óvjon tőletek!

Sajnálom szegény lányt hogy ilyen pasija van aki nem bír ki szex nélkül kis időt. Rád viszont így lehet mondani hogy szexmániás barom vagy.

Keress egy olyan barátnőt aki örülne ha ebben a véres és fájdalmas időszakban megdögönyözik őt...

2021. ápr. 29. 17:43
 13/35 A kérdező kommentje:
De sok prűd van itt, hova lettek a csajok, akik imádják a mensiszexet??
2021. ápr. 29. 17:44
 14/35 anonim ***** válasza:
87%
Oda, ahova a férfiak, akikben van tisztelet.
2021. ápr. 29. 17:46
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

13.tudod nem mindenki szexmániás mint te...

keress akkor egy kur*t ha nem bírod ennyire!

és emiatt prűd valaki hát te meg gáz barom vagy kérdező!

Árad a stílusodból...

2021. ápr. 29. 17:47
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 13. Én 4. vagyok, férfi, és domináns. Az egy dolog, hogy úgy gondolod, a barátnőd nem elégíti ki az igényeidet, oké, legyen, alkotmányos jogod azt gondolni, amit akarsz. De arra, hogy ennyi negatív komment után sem fordul meg az fejedben, hogy talán neked kéne végre egyszer a barátnőd igényeivel foglalkozni, vagy hogy te csinálnál valamit rosszul, arra nincs mentség.
2021. ápr. 29. 18:17
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Naponta kétszer, mi vagy te csecsemő?
2021. ápr. 29. 18:22
 18/35 anonim ***** válasza:
Ne etessetek a trollt. Jo lesz neki a napi 2 recsi elete vegeig, ha majd a baratnoje megelegeli a hulyeseget es kivagja.
2021. ápr. 29. 18:37
 19/35 anonim ***** válasza:
28.Most hogy mondod rájöttem tuti troll...
2021. ápr. 29. 18:46
 20/35 A kérdező kommentje:
Múltkor ugyanitt azért lett leszidva valaki, mert nem akart szexelni a csajjal mensi közben. Akkor most mi a helyes út?
2021. ápr. 29. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!