Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találjak hármasra (2 pasi és én) normális férfiakat, ha ismerőst nem akarok belevonni?
Tudnám javasolni Mészáros Lőrinc nemzeti gázszerelő,tendernyerő,nőket a tenyerén hordó mélyen tisztelt méltóságos szép szál sudár urat.
Biztos jól járnál vele...
Én szeretem ezt a felállást, van benne tapasztalatom bőven.
Szívesen ismerkednék veled.
F35
Szerintem mostanra kaptál vagy 70 privit akik jelentkeznek. :D
Látatlanban erre mit írjak? nehéz bármit is írni, mi is keresünk csajt ilyenre, de nulla infoból nem tudunk mi sem kiindulni.
12-es vagyok.
Ismerek több olyan igényes srácot akik el is jönnek, nem pedig csak a szájuk jár, nem ijednek meg a lehetőségtől.
Aszongya' hogy... megpróbálod a netet és a kismillió kamus közül talán találsz értelmes pasikat miután átrágtad magad a többes nem is akaró de "már rengetegszer csináltuk a haverokkal" és a kénkunyerálók, netizélő chathuszárok tömkelegén.
Avagy lemész egy swingerbe, ahol 100%-ig kamumentesen, adva a hely idő kiválasztasz 1-2-x neked szimpatikus pasit és elvonulsz velük az egyik zárható szobába.
én szendvicsezni akarok már nagyon, de nincs hozzá 2 igazi pasi...
44/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!