Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Teljesen eltűnt (előtte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen eltűnt (előtte magas) szexuális vágy 26 évesen?

Figyelt kérdés

22 éves koromban költöztünk össze a párommal, 4 évvel ezelőtt. Akkor én mindennap akartam a szexet, hatalmas szexuális vágyam volt, ahogy előtte mindig is, tinédzserkoromban is (pont mint a nyulak), ha volt lehetőség, akkor csináltuk.

Az akkor "új" páromnak azonban közel sem volt ekkora igénye, csak hetente körülbelül kétszer szerette volna. Akkoriban ez engem iszonyatosan frusztrált, minden este ki kellett mennem a nappaliba elintézni a dolgot.

Egy idő után már nyilván nem erőltettem, és alkalmazkodtam az ő szexuális igényéhez, azonban ezzel együtt az enyém is csökkent, a mai napon pedig jó ha a havi 4-5 alkalom összejön. Odáig jutottam, hogy már nem is gondolok a szexre, mert teljesen elutasítja az agyam, nem igénylem az önkielégítést sem. Teljesen beprogramoztam arra az agyam, hogy várjam meg, amíg a párom kezdeményez, mert akkor nincs elutasítás, de már az sem érdekel, ha ő kezdeményez.

A körülbelül zéró együttlét hatására teljesen elgyengültek a hüvelyi izmaim, régen nagyon könnyen volt intenzív, hosszú hüvelyi orgazmusom, mostmár semmit nem érzek szex közben, meg őszintén szólva, egyáltalán nem is érdekel, totál frigid lettem.

A párom nagyon vonzó, kedves, és megértő, szerelmes vagyok belé, de hiába beszélünk erről, nem segít semmi. Teljesen kiborít ez a téma.

2021. ápr. 28. 16:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Ilyenkor azért kíváncsi lennék hogy te mire vágynál, vagy mivel tudná visszállítani a régi libidódat?
2021. ápr. 28. 16:45
 2/8 anonim ***** válasza:
én azért nem fognám az egész folyamatot a páromra. főleg nem azt a részt, hogy magadhoz sincs semmi kedved nyúlni, meg hogy a ritka szex miatt nem érzel semmit. minden rendben az életedben?
2021. ápr. 28. 17:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak én vagyok, aki a "hüvely" részig meg volt győződve róla, hogy pasi írta ki a kérdést?
2021. ápr. 28. 17:32
 4/8 anonim ***** válasza:
73%

3# Csak te, egy férfi nem így gondolkodik.

Nála kb annyi lenne, hogy "a barátnőm nem akar dugni, viszont én minden nap szeretnék. Keressek mást vagy próbálkozzak még egy ideig?"

Kb két mondatban leírná ezt az egészet... :D

2021. ápr. 28. 18:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez egy teljes hülyeség, csak itt a gyakorin óriási regényeket szoktak írni a hapsik, főleg ha szexről van szó, egészen elképesztő spirituális mélyelemzésekkel írják le művészi átéléseiket. A "csak én"-t kicsit szándékosan így tettem fel, mert tudtam hogy valaki gyorsan kihasználja hogy most ellentmondhasson és jelezze, hogy ő okosabb 🤦‍♂️😄

2021. ápr. 28. 18:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha szedsz fogamzásgátlót annak a mellékhatása is lehet a libidócsökkenés. (Ahogy leírtad abszolút elképzelhető, hogy nem erről van szó, de jó, ha ezt is tudod.)
2021. ápr. 28. 19:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon ismerős a helyzet, én is így voltam majdnem 3 évig kapcsolatban. Konkrétan kicsinálta a libidóm. Igaz nálunk más gondok is voltak ezen felül, szép lassan emberileg is elhidegültünk. Megbeszélni azért nehéz az ilyesmit, mert ez igény függő, nem nagyon lehet kompromisszumot kötni ebben. Én nem akarom szépíteni, szakítás lett a vége. Az új párommal teljesen más minden, el is felejtettem, hogy ilyen jó is lehet. Minőségében, mennyiségben is tökéletes.
2021. ápr. 28. 19:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát ott van ugye, hogy, ahogy idősödünk úgy változunk, de emellett lehet akár a hormonjaiddal is valami. Nem zavart be valami? Fogamzásgátló, esetleg egy betegség (pl PCOS)?
2021. ápr. 28. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!