Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mereven 13-14 cm között van a f_tyim. Ez tudom hogy az átlag, de elég lesz a lányoknak? Mivan ha előtte nagyobbal szexelt?
Elég lesz. Lehet, hogy lesznek, akik visszautasítanak amúgy, azokat próbáld meg elfelejteni, mert annyiról van szó, hogy őket tágabbra teremtette a sors és nem tudták volna élvezni veled az együttlétet.
Ha viszont meg is aláznak miatta, akkor alázd vissza őket. Jobbat nem tudsz csinálni.
1 es!
4,3 cm vastag. Inkább a hossza idegesít.
A vastagsàga pedig nagyobb baj.
A hossza teljesen oké, max látvànyban szàmít, hogy 16-17, vagy 13-14. Vastagsàgban viszont nekem lehet, hogy kicsi lenne (persze férjemhez mérve).
A technika sokkal de sokkal fontosabb.
Hogy lepontoztak. Bocs, hogy igazat mondtam 🙈
Nem vagyok tàgas. 3 ujj màr fàj, férjem a mai napig gyakran felhozza, hogy ugyanolyan szűk vagyok, mint szüzen voltam, pedig az exe kitágult egy picit.
Belül nagyon rugalmas az izomzat. Sok hasznàlat, Kegel-gyakorlatok és remekül beszűkül aktus utàn.
Sok nő nem maszturbàl, szexel, gyakorlatozik annyit, hogy ez ilyen legyen. Meg biztos van benne genetika is.
Szóval nem vagyok tág, és a vàlaszom teljes mértékben tükröz sok nőt. Meg sokat nem. Ez a jó, ahogy a nagyapàm nem túl művelten mondogatta "minden pö*$höz van egy p*n@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!