Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mereven 13-14 cm között van a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mereven 13-14 cm között van a f_tyim. Ez tudom hogy az átlag, de elég lesz a lányoknak? Mivan ha előtte nagyobbal szexelt?

Figyelt kérdés
Nagyobb lenne, úgy 16-17 cm akkor az jobb lenne a csajoknak, érzésre, látványra, stb?
2021. ápr. 28. 10:50
 1/10 anonim ***** válasza:
92%

Elég lesz. Lehet, hogy lesznek, akik visszautasítanak amúgy, azokat próbáld meg elfelejteni, mert annyiról van szó, hogy őket tágabbra teremtette a sors és nem tudták volna élvezni veled az együttlétet.

Ha viszont meg is aláznak miatta, akkor alázd vissza őket. Jobbat nem tudsz csinálni.

2021. ápr. 28. 10:57
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Te nem vagy elég érett ahhoz, hogy lánnyal légy.
2021. ápr. 28. 11:02
 3/10 A kérdező kommentje:

1 es!

4,3 cm vastag. Inkább a hossza idegesít.

2021. ápr. 28. 11:05
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Hiába szexelek nagyobbakkal, a hüvely tágul, szűkül..idomul a méretedhez. Persze biztos van akit csak a hosszabb elégít ki, de átlagban szerintem megfelelő a 13-14 cm.
2021. ápr. 28. 11:25
 5/10 anonim ***** válasza:
36%

A vastagsàga pedig nagyobb baj.

A hossza teljesen oké, max látvànyban szàmít, hogy 16-17, vagy 13-14. Vastagsàgban viszont nekem lehet, hogy kicsi lenne (persze férjemhez mérve).

A technika sokkal de sokkal fontosabb.

2021. ápr. 28. 11:44
 6/10 anonim ***** válasza:
69%
Szia az előbb rákerestem és elég sok ilyen kérdés van, ezekből sokan írták már, hogy ez nem is kicsi és amúgy sem ez számít. Szerintem nem kellene ezen aggódnod. De te tudod.
2021. ápr. 28. 17:26
 7/10 anonim ***** válasza:
64%
A #2 durván fogalmazott, de valóban ez a helyzet. A kapcsolat egy lánnyal nem úgy kezdődik, hogy megméri a farkadat. Még csak nem is úgy, hogy megkérdezi a centiket. A lányokat a fiúk érdeklik, a személyiségük, és amikor már érzelmek is vannak, akkor kerülhet sor testi kapcsolatra, de akkor már a méreteknek alig van szerepük.
2021. ápr. 28. 18:49
 8/10 anonim ***** válasza:
26%

Hogy lepontoztak. Bocs, hogy igazat mondtam 🙈

2021. ápr. 28. 20:30
 9/10 anonim ***** válasza:
#5, #8, nem kételkedünk benne, hogy igazat mondtál, de ne haragudj meg, ez nem számít, mert a nők általában nem ilyen tágasak. A kérdező emiatt nem kell, hogy aggódjon. Ezért pontoztak le. A válaszod nyilván igaz, de nem hasznos. Vagyis ez a része nem. Az, hogy megírtad, hogy a hossza rendben van, mutatja, hogy nem rosszindulatból írtad a válaszodat.
2021. ápr. 28. 21:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem vagyok tàgas. 3 ujj màr fàj, férjem a mai napig gyakran felhozza, hogy ugyanolyan szűk vagyok, mint szüzen voltam, pedig az exe kitágult egy picit.

Belül nagyon rugalmas az izomzat. Sok hasznàlat, Kegel-gyakorlatok és remekül beszűkül aktus utàn.

Sok nő nem maszturbàl, szexel, gyakorlatozik annyit, hogy ez ilyen legyen. Meg biztos van benne genetika is.

Szóval nem vagyok tág, és a vàlaszom teljes mértékben tükröz sok nőt. Meg sokat nem. Ez a jó, ahogy a nagyapàm nem túl művelten mondogatta "minden pö*$höz van egy p*n@

2021. ápr. 28. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!