Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 feletti férfiak, milyen gyakran van igényetek szeretkezésre?
Figyelt kérdés
A kor előrehaladtával változott valami?2021. ápr. 28. 10:08
12/22 anonim válasza:
Szinte naponta, de 2 naponta biztosan. Azonban sosem volt részem ilyenben, és már egyre kevesebb az esélyem rá. (prosti, alkalmi kizárva).
13/22 anonim válasza:
Igény az lenne, csak itthon már nem megy, más meg sajnos nincs. 47F
14/22 anonim válasza:
A férjem 45 éves és heti 3-5 több órás menetet nyomunk.
Igénye is van rá és állóképessége is.
15/22 A kérdező kommentje:
Az én párom közelít hozzá. Lassan én is feladom. Nemrég vagyunk együtt, de így is szinte nulla minden. Ha orálisan kielégítem, az jó, ha van szex, akkor elmegy, én meg nézek ostobán.
Örülök, hogy legalább pár embernek rendben van minden.
2021. ápr. 28. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!