Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, akiben vannak iylen vágyak? leirás lent.
Mivel tinikoromban csak a r.mák akartak megd.gni, találkozni akartak kerestek hivtak rámszálltak, a hasonlo koru magyarok meg féltek ránézni is egy nöre, a kezem is rezegve fogták meg, én váltig abban a hitben éltem, hogy csak a r.mák tudnak szeretni. Az egyikkel 2 évig jártunk is, hatalmas szerelemben meg titokban mert tiltották a szülők.
Utána is joformán utáltam a magyarokat, amiert "hidegek"(udvarias illedelmes 3 lepést tarto ovatosan kezdeményezi balfékek)
Aztán jött életemben az első magyar srác akit sötétben ismertem meg es a fekete haj, plusz alkat miatt azt hittem, az exem es bámultam őt messzirol, mire ő att hitte bogy tetszik nekem igy odajott hozzam, csalodtam hogy nem az ex, de volt koztunk 7 év kulonbség (en mar akkor 17 voltam ő 24)es profin meg tudott fűzni es szerelmes lettem életem elso magyar ferfijaba. 4 evet jártunk.
Alapbol amugy soha nem volt fétisem az ilyesmi. Sőt egy negerrel talalkoztam eletemben csak, képzelj el egy magas szintiszta izom férfit, es joformán elkezdett sirni elottem meg olyan alázatos volt mint egy kutya. Ott helyben kiábrandultam a negerekbol. Ma sem fér a fejembe hogy erős magas valodi Ferfiak hogy lehetnek ekkora csicskák.
Szerintem is izgalmas és voltam már romákkal.
N/42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!