Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan lány, akiben vannak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Subpasi kérdése:

Van olyan lány, akiben vannak iylen vágyak? leirás lent.

Figyelt kérdés
Érdekesnek/izgatónak tartom az interracial dolgot, de nem cska a klasszik fekete fehér dolgot, hanem azt is, ha egy magyar lány pl roma pasikra gerjed, vagy forditva is akár, ha egy roma csaj magyar pasit akar, neketek mi a véleményetek erről? irjatok kort és nemet is légyszi.

2021. ápr. 28. 01:45
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem meg mindenki azzal szexel akivel akar ;)
2021. ápr. 28. 02:11
 2/8 anonim ***** válasza:
37%

Mivel tinikoromban csak a r.mák akartak megd.gni, találkozni akartak kerestek hivtak rámszálltak, a hasonlo koru magyarok meg féltek ránézni is egy nöre, a kezem is rezegve fogták meg, én váltig abban a hitben éltem, hogy csak a r.mák tudnak szeretni. Az egyikkel 2 évig jártunk is, hatalmas szerelemben meg titokban mert tiltották a szülők.

Utána is joformán utáltam a magyarokat, amiert "hidegek"(udvarias illedelmes 3 lepést tarto ovatosan kezdeményezi balfékek)

Aztán jött életemben az első magyar srác akit sötétben ismertem meg es a fekete haj, plusz alkat miatt azt hittem, az exem es bámultam őt messzirol, mire ő att hitte bogy tetszik nekem igy odajott hozzam, csalodtam hogy nem az ex, de volt koztunk 7 év kulonbség (en mar akkor 17 voltam ő 24)es profin meg tudott fűzni es szerelmes lettem életem elso magyar ferfijaba. 4 evet jártunk.

Alapbol amugy soha nem volt fétisem az ilyesmi. Sőt egy negerrel talalkoztam eletemben csak, képzelj el egy magas szintiszta izom férfit, es joformán elkezdett sirni elottem meg olyan alázatos volt mint egy kutya. Ott helyben kiábrandultam a negerekbol. Ma sem fér a fejembe hogy erős magas valodi Ferfiak hogy lehetnek ekkora csicskák.

2021. ápr. 28. 06:38
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
*azota is amugy csak dominans parjaim vannak. Magyarok ugyan de akik aztan nem töketlen ffiak messzirol sem.
2021. ápr. 28. 06:40
 4/8 anonim válasza:
66%
#2:A férfiak a sírással azonnal elvesztik a tekintélyt. A sírást hagyjuk meg a nők fegyverének és legyünk sziklakemények! ;) Mindig magyar csajom volt de úgy kipróbálnék egy néger lányt!
2021. ápr. 28. 07:00
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
4# a sírás nem a nők fegyvere. Hanem pl érzelmi bántalmazás következménye csak.
2021. ápr. 28. 07:11
 6/8 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem is izgalmas és voltam már romákkal.

N/42

2021. ápr. 28. 09:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
mindenkinek egyéni döntése
2021. ápr. 28. 09:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Én magyar srác vagyok és voltam már pár roma lánnyal, volt egy barátnőm is, de inkább szexkapcsolatok. Nem tudom hogy miért van de jobban bejövök nekik mint a magyar lányoknak, vagy nem tudom lehet nem jobban de könnyebben összejön.
2021. ápr. 29. 14:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!