Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért nem figyelnek fel sose a normális lányokra?
Nőként azt vettem észre, felfigyelnek, csak nem mernek leszólítani, vagy nem mindegyik. Mondjuk, aki leszólított és azt éreztem, hogy túl szép, hogy .. kiderült, egy önző.
Mert az az ismerkedéskor derül ki, a külső csak, amit látsz. Ha az átlagtól eltérő a stílus, attól még értelmes. Amúgy, akikkel beszélgettem feszt azt mondják rám, vagány és kedves vagyok.
Hát erre szerintem túl sok mindent nem lehet mondani amit amúgy nem tudnál, de szerintem éppen azért mert normálisak!
Az én nézeteim szerint egy normális lány nem jár állandóan bulizni és ha igen akkor sem dugja oda mindenét egy férfinak. Egy normális lány nem kezdi el tenni az agyát egy férfinak, tehát szerintem egy normális lány nem feltűnő, ezért nehezebb észrevenni! Viszont a normális férfiak egy idő után megtalálják a normális lányokat, csak valószínüleg onnantól kezdve azzal is maradnak! Szerintem csak azért mert nem mászik rá egy nő egy férfira még nagyon sok dolog van amivel felhívhatja a figyelmét. Sőt! Egy normális férfinak nem is feltétlenül lehet ezzel felkelteni a figyelmét! :D
4# Neki ez is sikerült.
3# Majd ha én irok ki kérdést,hogy "a nők miért nem figyelnek fel a normális srácokra",akkor kérdezhetsz.
Mert nincs normális férfi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!