Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen magas minőségű szolgáltatóknál mi a tarifa?
szerintem meg csak irigykedsz...
fullos bringák...
Nem kell ennyire irigykedni...
Azért megnézném a toronytestű, dagadék, gyakorizó nőket, akik ezeket a macákat lenézik, vajon hogyan néznek ki?
Lefogadom egész nap csipszet zabálnak és a TV előtt tespednek... Míg más legalább keresi a kenyerét az utcán, minőségi szolgáltatást nyújtva...
Mennyi a tarifa?
Még mindig nem tudom, ez a kérdés pedig
Menj és kérdezd meg, 15. Ker, szemétégető, Dunakeszi felé menj, ott állnak.
Szívesen
Szerintem őket nem irígyli senki.. 🙄
Attól, hogy némelyik tényleg egészen jó testű, szexi lány, azért ez lelkileg nem egy könnyű világ lehet..
Mondhatnánk, hogy kereshetné a kenyerét más melóval is, de vagy nem ért máshoz vagy csak a nem rossz pénz miatt csinálja. Nem hiszem, hogy ők mondják gyakran, hogy a munkájuk a hobbijuk és szeretik csinálni, télen hóban fagyban vagy 40 fokban kint állni, aztán minden perverz fura lényekkel is "kedves" lenni.
Miből gondolod a minőségi szolgáltatást? 😅 Szerintem az nem az útszéli prostiknál kezdődik... egy lakásosnál sem biztos a higiénia és a minőség... nem még az útszéli lányoknál. De te tudod mi a te szinted, neked hol kezdődik a minőség...
Csak ismerőstől hallomásból sztori, hogy megkérdezett egy normálisabb kint álló lányt talán valahol Dunaharaszti(?) környékén valami raklapos elott.
Nála szopás árajánlat 7500 ft ha jól emlékszem 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!