Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, mit lépnétek ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mit lépnétek ha egy pasiról megtudnátok hogy 15-18 éve nem szexelt csak masztizott?

Figyelt kérdés

#Nics sex
2021. ápr. 27. 17:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Furcsának találnám, és szeretném tudni az okát.
2021. ápr. 27. 17:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Önbizalom hiány?Mire tippelsz?1/1?
2021. ápr. 27. 17:55
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
Semmit nem reagálnék, magánügy saját döntés. Neked kell tudnod az okát miért nem keresel lehetőséget rá.
2021. ápr. 27. 17:58
 4/8 A kérdező kommentje:
3/3nem rólam van szó!😀
2021. ápr. 27. 18:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor miért érdekel?
2021. ápr. 27. 18:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Mert mint pasi nem tartom ferfinak.Es kívancsi vagyok h ti nők minek tartjátok az ilyen pasit(?)
2021. ápr. 27. 18:17
 7/8 anonim ***** válasza:
64%

Milyen körülmények között közli ezt?

Ha a munkahelyen, akkor azt gondolom hogy egy zakkant beteg perverz.

Ha egy társkeresőn, akkor azt, hogy nagyon gáz, és nem engem akar hanem csak egy puncit.

Ha egy baráti összejövetelen, akkor azt, hogy a bugyimba akarja besírni magát, és azt, hogy távol akarok lenni tőle, mielőtt rákényszerít valamire. (Nem tudom hány olyan sztorit ismerek, amiben a kedves, normális, jóravaló srác bedrogozza a lányt és nekiesik.)

Egyetlen elfogadható hely ennek a közlése, az ágyam, ahová én magam hívtam be az illetőt lelkesen. Esetleg akkor két csók között belefér egy vallomás, hogy nagyon izgul, mert 15 éve nem volt ilyenben része.

2021. ápr. 27. 19:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nem gyorstuzelo es megerzi a vaginat is, nemcsak a sajat kezet, akkor minden rendben.
2021. ápr. 27. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!