Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tart egy átlagos szex?
Figyelt kérdés
Nem az előjátékkal együtt hanem csak a szex kb mennyi ideig tart? Mi az átlagos?
Tapasztalatlan vagyok de eddig 2 fiúval voltam és mindegyik szex nagyon max 5 percig tartott. Úgy érzem ez nekem nagyon kevés idő. Minden pasi ilyen hamar elélvez ez a normális?
Hát ha valóban férfi vagy, akkor ki tudsz elégíteni egy nőt. Ahhoz pedig idő kell bizony. Ilyen ez a szex, kölcsönösségre alapul. Jellemző gyorstüzelő kifogás, hogy pár perc alatt elvisznek bárkit. Hát, ez nem így működik.
2021. ápr. 27. 15:48
22/30 anonim válasza:
Én valóban elviszem pár perc alatt. Add ide a pinád, és megtapasztalod.
2021. ápr. 27. 15:51
23/30 anonim válasza:
5 perc előjáték 1 1,5 perc behatolás.
Ennyi, kiábrándító!
100x beszéltem vele, de semmi...
2021. ápr. 27. 17:46
24/30 anonim válasza:
#22: Látom jó sok nő átvágta a fejed :D
Buta vagy mint a tök.
2021. ápr. 27. 18:00
25/30 anonim válasza:
#21: hülyeségeket beszélsz. A nő már 2x kielégült mielőtt egyáltalán betenném.
2021. ápr. 27. 18:03
26/30 anonim válasza:
#25: Írom én, hogy buta vagy...
Behatolásról beszélünk de mindegy is.
:D
Bakker, hol voltál eddig?
2021. ápr. 27. 18:06
27/30 anonim válasza:
Nálam már attól elmegy a nő, ha ránézek.
2021. ápr. 27. 18:08
28/30 anonim válasza:
Olvastam erről egy cikket, egy nagyon sok résztvevős felmérés volt abból a célból, hogy megállapítsák az AKTUS(tehát nem a teljes szex, elő és utójátékkal) átlagos idejét. A párok stopperrel mérték az idejüket.😸 5 perc körüli eredmény jött ki. Viszont az átlagmérés mindig torzít valamennyit a valós értékekhez képest. Vannak az akut korai magömlésesek, itt a gyékán is olvashatsz rengeteg írást ilyen kétsébeesett férfiaktól. Van akinek ha csak hozzáér a farka a puncihoz attól elmegy, sokan szinte rögtön a behatolás után. A másik szélsőség meg az aki szinte el sem tud menni az aktustól, csak akkor ha kézzel befejezi magának. Ezek a szélsőségek teljesen eltorzíthatnak egy ilyen felmérést. Viszont az biztos hogy bőven vannak olyan csávók akik nulla teljesítményt nyújtanak az ágyban. A Való Világos Vv Krisztián, vagy Tiv Tivy szexuális teljesítményét látva nekem égett a pofámról bőr, nézni is rossz volt annyira szánalmas és kínos volt így képernyőn keresztül is. A nagy nulla pasik mintapéldányai. Szerintem az optimális aktus hossza kedvfüggő, de olyan 15 perc legyen azért meg,hogy ne maradjon hiányérzet az emberben. De pózváltásokkal, meg ha van kedv, szenvedély, akkor nyugodtan lehet több is.
2021. ápr. 29. 15:47
29/30 anonim válasza:
28as
Mi is olvastuk, hiszen nagy hírportál hozta le a friss kutatást. És ott is írja, hogy 33 másodperc, és 44 perc között mozogtak a válaszok. Tehát 44 perc felett nem is volt senki, de ott van a 33 másodperces átlag is :) A medián pedig kicsivel 5 perc felett van, ami azt jelenti, hogy ez a leggyakoribb (szimpla átlaggal nagyobb lenne ez a szám, mert a 44 perc felvinné, ezért jó a medián). Érdekes, hogy mikor írom itt, hogy nekem max 5 perc a kényelmes, utána csak kínlódás, hogy ne süljek el, akkor mindenki írja, hogy ez senkinek sem elég, stb, pedig ez a leggyakoribb szám, más férfiaknál is :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!