Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok egy ilyen szülinapi ajándékra a párotoktól?
Szülinapomra a barátnőmtől egy (egyébként esztétikailag nagyon ízlésesen elkészített) világtérképet kaptam, aminek a címe az, hogy "Városok, ahol szexeltünk..." és pirossal be van jelölve rajta az összes ilyen város. A pandémia előtt egész sokat utaztunk, tehát már most is szép számmal vannak bejelölve helyek rajta, illetve a jövőben is tervezünk utazni. Ő azonban a nappaliban tervezte kirakni a falra, én azonban nem akartam, úgy gondolom, ez nem tartozik senkire, akik vendégségbe jönnek. Már azon is megsértődött, amikor javasoltam, hogy a hálószobában tegyük ki (bár a falra ott sem szívesen akasztanám, hiszen azért néhanapján ott is megfordul rajtunk kívül más). Mit gondoltok? Jogos volt a sértődöttsége?
25F/20L
Egyetértek a korábbiakkal, vicces, én venném a poént de nem raknám ki sehova.
Sőt meg titkot sem kell csinálni, ha jönnek a barátok és szóbakerúl hogy jartatok pl Prágábann nyilván ők is sejtik/tudják hogy nem tartóztattátok meg magatokat:D
De a falra én se raknám ki.
21N
»8
De azt azèrt tudjátok, hogy a turizmus és a repülés az egyik legkárosabb tevékenység a Földre nézve? Próbáljatok mérsékletet tanúsítani, otthon is lehet dugni!
7
Ha azt szeretné a párod, hogy mindenki tudjon az intimdolgaitokról, akkor az nagy baj.
Ilyet nem tehet a párod! Ez magánügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!