Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen az, amikor szerelemből...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az, amikor szerelemből dug meg a párod? Gyengédebb, miben más?

Figyelt kérdés

Lány vagyok

De eddig nem volt ebben részem :/

2021. ápr. 26. 23:39
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

Miért nem olyanokkal feküdtél le, akik szerelmesek beléd?

Van, hogy más, van, hogy nem. Attól, hogy valaki szerelmes, még ugyanúgy szeretheti a durvább szexet is. Inkább az előtte-utána lévő dolgok mások.

2021. ápr. 26. 23:45
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Leírhatatlan érzés. F
2021. ápr. 26. 23:50
 3/10 anonim ***** válasza:
16%
Teljesen más! Habszerelemből szexelek nem hagyok annyi mindent a pasinak mint egy alkalminál. Ha kalandból szexelek akkor nincs tabu mert bennem van a bizonyitási kényszer.
2021. ápr. 27. 00:11
 4/10 anonim ***** válasza:
97%
#3: Wow... Tehát, egy random embernek, aki csak megdug, több dolgot adsz meg az ágyban mint annak, akit szeretsz?
2021. ápr. 27. 00:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ég és föld a kettő és nem a technika teszi hanem a lehető legteljesebb egymásra hangolódás, az érzések. Fizikailag ugyanúgy rágod azt az ételt is ami "jó, jó de ettem már finomabbat" meg azt is ami a kedvenced, nem a technikán múlik.
2021. ápr. 27. 00:24
 6/10 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem meg eltérhet technikailag is, nem egy férfitől hallottam, hogy egy alkalmi partnert vagy dugópajtit simán szétaláz (már amennyiben a nő benne van, természetesen), a szerelmével meg nem akar semmi olyat csinálni. Lehet, hogy a 3. válaszoló is valami olyasmire gondolt, hogy a párjától finomabb bánásmódot igényel, amitől szeretve érezheti magát, ki tudja.
2021. ápr. 27. 00:35
 7/10 anonim ***** válasza:
95%
Tudatállapot a különbség.
2021. ápr. 27. 00:52
 8/10 anonim ***** válasza:
12%
Dug :) ettől szebben nem tudtad volna megfogalmazni?🤦🏽‍♀️ Miért kell ilyen prolinak lenni?!
2021. ápr. 27. 01:50
 9/10 anonim ***** válasza:
74%

Jómagam szeretem vadul is csinálni, amikor csak úgy csattog.

Szeretem gyemgéden is, amiben több a csók, több a csípő mozgás és nagyobb része az egyéb erogén zónára szánt energia, mint csukló, köldök stb.

Ez hangulat és helyzet függő.

2021. ápr. 27. 06:13
 10/10 anonim ***** válasza:
24%
Mert te is csak szét teszed lábad, azért nem tudod és azért akadsz ilyenekkel össze.
2021. ápr. 27. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!