Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex milyensége mennyiben befolyásolja a párkapcsolat jövőjét?
Ha a szex jó, akkor van értelme egymáshoz simulni (akár rövid távra, egy kultúrálisan, értékrendben hozzánk nem passzoló de vonzó személyhez, akár egy életre ahhoz, aki szintünk körüli, csak sok mindenben különbözik).
De ha a szex nem jó, akkor az egészet megette a fene.
Nézz szét a környezetedben lévő házasságokban. Szűkítsd le a rosszakra (sok lesz) és kérdezd meg őket mi hiányzik belőle (többek közt)
Nos kapni fogsz egy kerek képet arról hogyan is kell egy életre elbszni magad egy rossz házasággal, mert 1-2 év után házasodtál jaj a szex lehetne több meg jobb de majd alakul alapon.
Egy párkapcsolat egyik igen stabil alappillére a szex. Kihúzod eldől. Ennyi. Lehet mentegetni, hogy jaj x év múlva fontosabb a család, szeretet, összetartás. Ja kérdezd meg uezt férfiaktól titokban.
Nincs szex, nincs intimitás, jönnek a szeretők.
Nagyon, ezt tapasztaltam, ezért szakítottam 6 év után, a volt párom, azt kérdezte, neked ennyire fontos a szex, nekem nőként nagyon is.
Ha nyitottak a felek, akkor jön a kísérletezés, feldobják a szexet, amit közösen élnek meg egymással, és vannak, akik a nyitott kapcsolatban találják meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!