Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az ilyen ribis, népszerű,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen ribis, népszerű, szép csajok azt szeretik ha jól meg dugják őket?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon megtetszett egy ilyen lány, meg aranyos is csak kicsit ribis. Az ilyen lányok azt szeretik ha jól megbassák?

Ilyen lányoknál még nincs tapasztalatom.

2021. ápr. 25. 15:39
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Minden nő azt szereti ha jól megdugják nem?:) az más kérdés, hogy a többség nem rád vágyik..

N

2021. ápr. 25. 15:41
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Nincsenek ilyen lányok! Lányok vannak,akik vagy ilyenek vagy olyanok! Csak hogy értsd,lehet hogy aki kinézetre a legvisszafogottabb,az a legvadabb az ágyaban,és forditva ugyanez!
2021. ápr. 25. 15:45
 3/8 anonim ***** válasza:
11%
Az a baj a nőkkel hogy nem akarják.Mármint van egy max két hét az elején ahol nagyon ott vannak aztán jönnek azzal a szöveggel hogy ök nem szxtárgyak van lelkük stb.
2021. ápr. 25. 15:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Ma 15:48, veled lehet hogy nem akarják, én több éves kapcsolatban is nagyon akarom... mondjuk abban igazad van, hogy nemcsak szextárgy vagyok hanem szeret is a párom, ez eléggé tud javítani a nők hozzáállásán.

Ez pont olyan általánosítás, mint hogy aki csúnya, túlsúlyos, nagyon visszafogott viselkedésű vagy mittudomén, az nem is akar/tud/szeret szexelni. A szép lányok se mind vad az ágyban. Az lehet, hogy sokan megjàtsszák magukat, pont azért mert ezt várják tőlük.

Én pl. átlagos, csendesebb nő vagyok, a jó dugást pedig nagyon szeretem és igénylem.

2021. ápr. 25. 16:06
 5/8 anonim ***** válasza:
51%
Az ilyen csajok olyanok, hogy a szolidabb srácokkal nem állnak szóba, de a menő srácoknak nagyon készséges baszó és szópó gépek. A lényeg nekik, hogy pasijuk miatt úgy érezzék, hogy magasabb körökhöz tartoznak. Fiatal srácként legyen egy pár milliós autód (inkább egy kisebb újabb, mint egy öreg nagy), meg pénzed partizni, csajodnak heti 10 ezerért kis apróságokat venni.
2021. ápr. 25. 17:33
 6/8 anonim ***** válasza:
32%
Meg egy vastag 17-18 centis sem árt, hogy meg tudd rakni rendesen.
2021. ápr. 25. 20:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Miben mutatkozik meg, hogy ribis?
2021. ápr. 26. 00:28
 8/8 anonim ***** válasza:

A legtöbbel az a tapasztalatom, hogy csak a szájuk nagy, de nem igazán élvezik a szexet.

Inkább arra használják a testüket, hogy a férfiaknál elréjék, amit akarnak

2021. júl. 11. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!