Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a kezemmel orális kényeztetés közben? Ti hova teszitek?
Figyelt kérdés
Majdnem mindig a pasik fenekét szoktam simogatni, ha nincs ellenükre, akkor ujjazni is szeretem szopás közben. Ha egy pasi egyáltalán nem szeretné, hogy a fenekénél matassak, még kívülről sem, akkor hova tegyem a kezem?2021. ápr. 25. 14:45
1/12 anonim válasza:
De hülye vagy , hogy ilyeneket kérdezel !!!
2/12 anonim válasza:
Pihentesd a combodon vagy a pasi combján támasztékként.
3/12 anonim válasza:
Combját is simogathatod vagy lehet fura de van hogy megfogja a kezem a párom. Ettől még bensőségesebb az egész kaland.
6/12 anonim válasza:
Én vagy a psi farkát verem szopással együtt vagy a combján támaszkodom vagy magamat izgatom
7/12 anonim válasza:
Egyik kezed a combján tartod,vagy fogod a farka tövét, másik kezedben a telefont tartod és hallgatod közben a barátnőd szófosását, s közben néha belemondasz egy aha, igen, -t.
8/12 anonim válasza:
Verd kozben neki esetleg a hereit simogassad ezzel biztos nem fogsz csalodast okozni neki
9/12 anonim válasza:
Közben még tudod verni 2 pasinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!