Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomat szoktam kezemmel ki elégíteni, gáz ha fognia kell közbe a kezem? miben változtathatja ez az élményét? számít valamit ez, változtat azon hogy mennyire izgató neki?
Figyelt kérdés
én "szorítom" és én adom az ütemet, hogy milyen gyorsan csinálom de ha nem fogja a kezem akkor nem megy. gáz hogy fognia kell hozzá a kezem?2021. ápr. 24. 18:48
3/10 A kérdező kommentje:
#2 de van. de az nem kedvelem, nem higiénikus nekem
2021. ápr. 24. 19:16
4/10 anonim válasza:
Akkor vagy prüd vagy nagyon fiatal vagy
5/10 A kérdező kommentje:
#4 19 vagyok. és nézz hülyének de mit jelent a prűd?
2021. ápr. 24. 19:28
6/10 anonim válasza:
Tudod hogy szajban több baktérium van mint oda lent ha apolt a párod ugy?
8/10 anonim válasza:
Barátod ki nyal teged? Ha azt se szereted akkor sajnalom barátodat! Tapasztalatom szerint akkor nem nagyon szeretheted a szexet. Miért nem dúgtok?
9/10 anonim válasza:
Engem speciel rettentően felizgat ez, mikor egy csaj kezével verem ki magamnak úgymond. Mert voltam már én is ilyen csajjal, hogy kicsit ügyetlen volt a kézimunkában, nem nagyon állt rá a keze, ahogy nekem jó lenne. És mindig a kezemmel fogtam az övét, és úgy csinálta, hatalmasat élveztem erre.
10/10 anonim válasza:
Számomra a szex normális része az orál, adni és kapni is.
Prűd
Álszemérmes, erénycsőszködő. "A prűd ember a nemiségre és az erotikára vonatkozó leghalványabb célzást (szóban, írásban, képen, viselkedésben) tüntetően elítéli, felháborodik a csókolózó fiatalok vagy a rövid szoknya láttán, és fügefalevelet követel az aktszobrokra ".
Csúnyán is fap1csát is mondanak erre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!