Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szoptatok már le tanárt főnököt jobb jegyért, állásért, fizetésemelésért?Hogy volt?Volt pasitok akkor?
Figyelt kérdés
#Szopas jó jegyert
2021. ápr. 22. 18:47
11/14 anonim válasza:
#9 es milyen területen dolgozol?
Ha csak gyakornok vagy még akkor gondolom a főnököd idősebb jóval nem? Ha igen, mennyivel idősebb? Neked pasid és a főnöködnek nője van? Bocsi a sok kérdésért, de ez a téma izgat engem is.
12/14 anonim válasza:
17 évvel idősebb tőlem. Van felesége, nekem csak egy laza kapcsolatom van most, de nem is akarok mást most, nincs is időm rá. Jó ez most így, a munkám fontosabb.
13/14 anonim válasza:
Egy ilyen kis r@banc diáklányt én is de szívesen szopatnék, dugnám a szádat, kis puncidat, popsidat. Tele élveznélek mindennap. Imadnám, hogy nyelnéd a g@cimet. Uhh basszus de irigylem a főnököd.
42F
14/14 anonim válasza:
A főnököm popsi szexre volt rákattanva, gumi nélküli szexre, szájba élvezésre, lenyeléssel, de a felesége nem volt vevő rá. Egy rendezvényen találkoztunk, ahol hosszas flört után kaptam az ajánlatot, hogy ha benne vagyok időnként vele legalább gumi nélküli anál szexbe akkor elintézi, hogy felvegyenek egy nekem való jó állásra náluk és támogatja a karrierem alakulását ameddig megvan a jóviszony köztünk. Ő volt akkor 37 én 19 éves. 2,5 éve tart a viszonyunk, persze csak az első együttlétünk alatt érdekelte csak a popsiba élvezés, de abból sem csak az lett. Abszolút szex alapon működik a kapcsolatotunk, nincs hiszti, nincs követelőzés, nincs ellenőrzés egyikünk részéről sem, betartjuk az elején megbeszélt szabályokat, maximális diszkréció mellett oldjuk meg. Nagyon jó baráti a viszonyunk, vannak érzelmeink,szeretjük egymást, de sosem volt szerelmes kapcsolat,inkább egy mindenki számára nagyon jó üzlet ami, amiben kialakult egy baráti jellegű kötődés és támogatás,amiben azért ő az irányító és erősen domináns férfi, főnök nem csak a munkámban, de szinte bármi megbeszélhető vele és képes elfogadni, ha épp nem akarom a szexet. Bár ilyenre nem volt sokszor példa,nagyon jó vele, de ha volt is nem csinált belőle gondot,tudja jól, hogy ha akkor nem is, de később megadom neki sokszorosan amit szeretne és ő nagyon sok támogatást ad a karrieremben. Örülök, hogy vele találkoztam, jó vele, sosem bántam meg, hogy ebbe belementem. A kezdeti lelkiismeretfurdalás is az első szexnél elmúlt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!