Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet felkeszulnibaz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet felkeszulnibaz analra?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 22. 16:14
 1/4 A kérdező kommentje:

Bocsanat elirtam.

*Felkeszulni az

2021. ápr. 22. 16:15
 2/4 anonim ***** válasza:
66%
Óvatosan és lassan. Rendesen felizgatva, sok síkosítóval, rendesen ellazulva 🤷‍♂️
2021. ápr. 22. 16:17
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Arra sehogy.
2021. ápr. 22. 16:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Nos, én már leginkább "tanítom" az anált, mondhatni fétisemmé vált..

Régebben a szokásos gyors ismerkedések után (este megihatnánk valamit, nálam) sem volt előre megbeszélve, de próbáltam mindig úgy csinálni a dolgokat, hogy felkeltsem az érdeklődést! Ez röviden annyit tesz, hogy pl. puncinyalás közben az ujja(i)m szépen, fokozatosan bekerültek a popsiba, persze a hangsúly továbbra is a csiklón volt, de ahogy egyre jobban beindult a Lány, annál jobban elengedte magát. Ha pedig egy Nő el tud menni nyalástól csiklóra és egyébként picit is nyitott/érdeklődő az anális szex iránt, így sokkal intenzívebb orgazmusban lesz része!! Tapasztalataim alapján csak úgy érdemes mindezt csinálni, hogy fel kell kelteni az érdeklődést és elérni azt, hogy Ők maguk legyenek kíváncsiak, vágyjanak rá, kívánják! Kisregényt tudnék írni erről, de a lényeg a türelem, a fokozatosság és a figyelmesség a pasi részéről! Persze a tapasztalat sem árt, hiszen nem mindegy mikor milyen pózban, milyen szögben, milyen mélyen stb.., hogy a Nőnek mindez egy újabb örömforrás legyen, ne pedig rossz élmény.

2021. ápr. 23. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!