Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek meddig működik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meddig működik egy csak szex kapcsolat èn 26F. Ő 30L 1 gyerekes anyuka de nem akar komoly kapcsolatot egy eljegyzèsi bulin ismerkedtünk meg jól be voltunk ès kibeszèltük hogy elegünk van a kötötsègekből dugjunk azóta sokszor de meddig?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 22. 12:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

ameddig mind a ketten igent mondtok rá.

Ki tudja, te mikor találsz párt, őneki mikor lesz ebből elege...

2021. ápr. 22. 12:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként azt mondom,hogy működhet sokáig,gyermek van már,a szex meg fontos dolog.Változhat ez,mert az ember változik ,és az is lehet hogy tőled is akar majd babát ,és akár örökre is együtt maradhattok,persze ha mindketten így gondoljátok.Gyermekkel már nehezebb új kapcsolatot létesíteni,már mint komolyra gondoltam,persze csak szexre könnyebb.
2021. ápr. 22. 12:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom meddig akarok mèg a kis szex masinája maradni bujkálni titkolózni
2021. ápr. 22. 12:35
 4/8 anonim ***** válasza:

Addig tart, amíg mindkettőtöknek jó:) nekem pl volt 2-3 éves szexkapcsolatom is

Ha te nem akarsz csak szexelni, de ő nem szeretne többet tőled, akkor hagyd abba. Semmi se kötelező. Viszont ha tényleg érdekel a nő, megpróbálhatnál udvarolni neki, beszélni vele erről. Lehet csak bizalmatlan, fél beengedni valakit az életébe főleg a gyerek miatt. Ha megmutatod hogy megbízható vagy és számíthatna rád és nem baj hogy van egy gyereke mástól stb akkor lehet megenyhülne. Amúgyis nehéz gyerekkel ismerkedni, szóval ha valaki elfogadja ezt az nagy dolog:)

N

2021. ápr. 22. 12:39
 5/8 anonim ***** válasza:
akkor mit akarsz? együtt járni? feleségül venni?
2021. ápr. 22. 12:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Egyenlőre ha nem titokban találkoznánk csak már az is jobb lenne ès igen lassan felèpíteni egy kapcsolatot 2 èv alatt mèg látni se láttam a lányát
2021. ápr. 22. 12:51
 7/8 anonim ***** válasza:
hívd el randira ;)
2021. ápr. 22. 12:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Erről hallani se akar neki már nem lehet èlete mindig ezzel jön
2021. ápr. 22. 12:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!