Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyik alak vonzóbb számotokra? Melyik a szexibb?
Mindenképpen Remy (vagyis a második jány)!
Arányosabb, szélesebb csípő és nagyon jó feneke van. Plusz alacsony is ami egy hozzám hasonló 173 centis srácnak csak előny.. 😅
Nekem a második csoport jön be.
Sokkal jobban bejön az alakjuk.
Ugyanakkor Amy elcsavarja a fejem a vörös hajával 🥰
6
Majdnem én is döntöttem mellette ez alapján, de amúgy neki sincs sokkal több, csak abban a szettben van neki csinálva.
Ezek színésznők ? Fuh de műveletlen vagyok filmek tekintetében, nem tudom rávenni magam évek óta, hogy megnézzek egyet is... :D
A második kategória (akihez a "Ashley Cronan" név van írva) szerintem egyértelműen szebb. Nyilván ízlés kérdése de a legtöbb emberbe szerintem bele van kódolva, hogy a sportosabb izmosabb embert szebbnek lássa mint azt, aki kevésbé sportos, nemtől és kortól függetlenül.
(az izmos nem egyenlő a szétgyúrttal, a szép formát még a nőknek is az izomtömeg adja akkor is ha nem 15 kiló húsról van szó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!