Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy lehet azt elkerülni hogy otthagyj egy nőt “felhúzva”?
első: szakíts vele, mert az önzőségeddel tönkreteszed
ha ezt nem, akkor
változtass! Dolgozz a lány orgazmusáért! nem eldurranás-zuhany a sorrend,hanem sok-sok előjáték, s együttlét, és utójáték.
Tanuld meg: a férfi boldogsága a nő elélezésében van!
Mekkora egy balfasz vagy.
Szex után nyilván ő is fel van izgulva és szeretné ha kézzel vagy nyelvvel kielégítenéd.
Mi néha úgy szoktuk hogy anál közben kényezteti magát odalennt és előbb élvez el mint én.
Remélem minél hamarabb otthagy téged.
Neked még zacskóba szarni és szopogatni való! Olvass! Tanuld meg mitől elégül ki egy lány. Ne nézd egy kielégítőgépnek. Legyen a társad, és akkor fontos lesz hogy jól érezze magát a szexben! Taknyosként velem is előfordult hogy nem figyeltem eléggé a partneremre. Nem vagyok büszke rá! Remélem megbocsátanak érte!
Szerencsére (?) a lányok nagyrésze nem tudja magáról sem hogy hogy elégülne ki, így nem egy önző baromnak gondol, hanem magát egy szerencsétlennek.
Ha az 5-10 percet sok időnek érzed akkor valami nagy baj van veled. Meg nem veszed észre...ezt inkább nem is kommentálom.
Az a legkönnyebb ha előre veszed őt, a szexnek nem az a lényege hogy az egyik fél menjen csak el.
5-10 perc? Ez ne legyen sok, ezen dolgozz. Itt a fő hiba!
30-45 perceket szoktam szexelni.
Mikor ilyen 5 percest toltam legutóbb, nekem támadt hiányom. Pedig mind2-en elmentünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!