Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl kicsi a melle a barátnőmnek. Hogy mondjam meg neki hogy ne sértődjön meg?
Figyelt kérdés
75/B-s a melle és hát szerintem eléggé kicsi.2021. ápr. 21. 23:07
11/39 anonim válasza:
Min segít,ha elmondod neki,és okozol vele egy komplexust?Csak nem azt gondolod,hogy majd pont a kedvedért szilikonozza?
13/39 anonim válasza:
Vonzónak tartani a fenekét nem szerelem. Jobban járna, ha szétmennétek.
14/39 anonim válasza:
Tudod mit? Visszavontam. Mégiscsak mondd el neki hogy nem elég neked a cickója. Hátha elhagy:) jobban járna
15/39 anonim válasza:
Szakíts vele, ennyire barom nem érdemli meg ezt a csajt.
16/39 anonim válasza:
Ugyanezt a kérdést feltetted már régebben. Uncsi troll vagy
17/39 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll. 1 hete regisztráltam. Ez az első kérdésem.
2021. ápr. 21. 23:29
18/39 anonim válasza:
“Szívem! Ne sértődj meg, de túl kicsi a melled! Viszont a segged tökéletes!”
Utána pedig tedd hozzá, hogy egy barom vagy.
19/39 anonim válasza:
Tombolasorsolason nyerted a maradek eszedet
Szegeny csajt sajnalom h ilyen idiotaval van egyutt.
20/39 anonim válasza:
Miért sérenéd meg? Ha elmondod akkor tud változtatni rajta? 🤦♀️ Persze rombold csak az önbizalmát és a testképét. Vagy az a terv, hogy elküldöd plasztikázni?
Na és mit szólnál, hozzá ha ő meg azt mondaná, hogy kicsi a pötsöd.
Ha gond van a hétköznapi nőkkel akkor nyugodtan verheted otthon szingliként a farkadat szilikon mellű csajokra. Kellemes időtöltést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!