Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik a rosszabb? Párszori...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a rosszabb? Párszori megcsalás vagy a szerető tartás?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 21. 20:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerető tartása. Ott már érzelmek vannak.

Az összes többi kalandban meg csak egy patron.

2021. ápr. 22. 09:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Mindkét eset egyformán megvetendő és megalázó. Ha nem szereti az egyik a másikat, akkor növesszen gerincet és szakítson. Félrekúrni undorító dolog.
2021. ápr. 22. 10:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Mivel a feleségem (legalább) kétszer félrekúrt, így sajnos van összehasonlítási alapom, mivel egyszer csak azért kúrt félre, hogy "miért ne?", másodjára viszont beleszeretett egy másik emberbe. Az, hogy csak úgy félrekúrt mert nem bírt magával, nagyon kiakasztott, de igazából izgatott is, utána nagyon megb...tam és ő is meg én is felizgultunk tőle. Másodjára viszont semmi izgatót nem találtam az egészben, szerintem ritka gusztustalan amit csinált, és undorító volt olvasni az émelyítő leveleiket, hogy a feleségemet kicsimnek szólította meg közös jövőről álmodoztak... szerintem ritka undorító dolog a megcsalás, de a még undorítóbb az érzelmi megcsalás, ha valaki másba szeretsz bele. Persze szerencsére jól beszívta az asszony, mert a f@szkalap őt is csak szivatta, hazudozott neki is mint a vízfolyás, volt mellette még 2-3 másik csaja is... de azért ritka undorító amit csináltak.
2021. ápr. 22. 10:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Jó egy olyan szerető aki mindenben figyelmes, odaado és extrém 😜 ha van érzelem is illetve külső, belső vonzalom az még inkább erősíti, de ez akkor műkő ha ezentúl nem megy egyik psrtner sem. Nekem akkor az a partner akkor csak nekem adja magát nincs osztozkodas😜
2021. ápr. 22. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!