Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más szerint is leírhatatlanul kívánatos ez a nő? (KÉPPEL)
Figyelt kérdés
Nekem ő az abszolút zsánerem, maga a nőiesség, gyönyörű baba arccal, barna hajjal és szemekkel. Kedves személyiség. Egyfolytában a képeit nézegetve maszturbálok. Bárcsak vele tölthetnék egy éjszakát. Vincze Emília a neve. Kinek jön be?
2021. ápr. 21. 11:34
11/20 A kérdező kommentje:
#9: Oks Emese. Ő kozeleti személy, politikus.
2021. ápr. 21. 12:30
12/20 anonim válasza:
mióta szerepel jó csaj ezen a fotón? van egy átlagosan kicsípett arca, kissé mókusszerűen furcsa vonásokkal. a testéből pedig ez a ruha és megvilágítás semmit nem mutat, marad minden a fantáziára. és mivel nem tűnik egy nádszálnak és a ruhája is visszafogott "rejtő" jellegű, elsőre azt gondolnám, hogy plöttyedt, nem túl vonzó teste van.
13/20 anonim válasza:
Nem, de azért dugnàm. Nekem már majdnem mindegy.
14/20 anonim válasza:
Nem látom mitől lenne olyan különleges.
16/20 anonim válasza:
Helyes arca van. Szép egy sima általános lány.
17/20 anonim válasza:
Nem ismertem ezt a csajt korábban, de évekkel ezelőtt dugtam egy hasonló karakterű csajt hármasban a pasijával. Ő versenytáncos volt (amatőr), nagy, de feszes segg és combok, közepes méretű feszes mellek, szolibarna bőr, szűk punci, kerek arc, szép fogak, hosszú fekete haj.
Nem azt mondom, hogy ez az esetem, de megértem, hogy valakinek ez a kívánatos. Dugnám én is, de nem mondanám álomnőmnek.
18/20 anonim válasza:
Nem politikus, újságíró, aki politikai témában ír.
Nagy különbség.
És ha jól tudom a Dezse Balázs nője.
19/20 anonim válasza:
Nem jön be, átlagos, félig-meddig molett.
20/20 anonim válasza:
Egész aranyosnak tűnik, de ahhoz képest hogy leírtad mennyire kívánatos hát jobbra számítana az ember. Szóval attól tartok marad neked baromi mód kívánatos. Az átlagosnál jobb elég helyes de közel sem álomnő típus :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!