Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem lehet online chates...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet online chates felületeken normálisan írni senkivel? Minden pasi a farkával van elfoglalva..és a második szónál már a szex a téma. Miért van ez? Miért nem lehet tiszteletben tartani,hogy a másik nem azért van fent?

Figyelt kérdés
Nagyon régóta járok különféle felületekre nőként,és azt veszem észre,hogy évről évre egyre csak romlik a tendencia. Eleinte i voltak, akik meztelen képeket küldözgettek, meg a másik fél szexuális életén akartak csámcsogni,de mostanra aligha van más ezeken az embereken kívül.Mi okozza ezt az áldatlan állapotot? Én nem azért járok fel, hogy kiteregessem a saját életemet a neten idegeneknek, hanem csak egyszerűen abban bízom,hogy találok jó beszélgetőpartnert, akivel később is lehet tartani a kapcsolatot. Nagyon rég, még akadtak ilyen emberek, de mára? Persze, most lehet azt írni,minek megyek fel, vagy egyáltalán miért nem élőben beszélgetek.Mind a kettőt csinálom az életben is, de amikor már este tele van a fejem az egész napi dolgokkal akkor miért ne menjek fel egyet chatre.
2021. ápr. 21. 11:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%
A szex egy érdekes téma. Csak itt a balkánon bevett szokás az, hogy tabu erről beszélgetni. Meg is látszik a szexuális kultúrán... teszem hozzá, semmilyen más területen nem áll jobban az ország, mint ebben. Jelenleg is a modern eszközök mellett éljük a sötét középkori éveket. :D
2021. ápr. 21. 15:39
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Az interneten való viselkedés tényleg nagyon megváltozott. Én régóta World of Warcraftozok (egy online játék) és ott is hihetetlenül megváltoztak az emberek mind a magyar mind a nemzetközi szervereken.

Ha valaki csetbe kiír egy kérdést már meglepődök azon, ha normális választ kap és nem küldik el a ...-ba. Ha pedig egy "csatában" vesztésre állunk mindig akad 2-5 ember aki folyamatosan mocskolódik, hogy mennyire béna itt mindenki és, hogy ők ilyen rossz játékosokat nem is láttak még és töröljük le a játékot. Nyilván régen is volt erre példa de egyáltalán nem ilyen mértékben.

Illetve az sem ritka, hogy egy baráti játékos full magasról leszarja, hogy ha meghalsz a moboktól (gép ellen) simán elsétál és sorsodra hagy, még akkor is ha előtte 2 percel nem kis erőfeszítéssel megmentetted őt.

Tudom ez az írás már nagyon eltér a szexualitástól, de a kérdés alatti beszélgetés is inkább az internetes etikett témára állt át, ez szóljon mentségemre :)

2021. ápr. 21. 15:44
 13/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Köszönöm szépen az észrevételt,és a választ is.

Sajnos, valóban mindenütt a változásokat tapasztaljuk, és nem a jó irányba, ez így van.

Igazad van,hogy nem jó helyre írtam a kérdést, viszont a szexuális jelző mégis ebbe a kategóriába vág, hiszen mint írtam, mindenki a farkával van elfoglalva az internet sötét bugyraiban, ahol névtelenül bármit meg lehet tenni. Úgy tűnik sokaknak az ad egy hatalmas megnyugvást,hogy anonymus módjára kiélheti a vágyait, mert a való életben képtelen rá. Sajnos minden, mindennel összefüggésben van, romló párkapcsolatok, gyorsan szertehulló barátságok, chatsex és felelőtlenség. Ez a 21. század a virtuális világban.

2021. ápr. 21. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!