Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet online chates felületeken normálisan írni senkivel? Minden pasi a farkával van elfoglalva..és a második szónál már a szex a téma. Miért van ez? Miért nem lehet tiszteletben tartani,hogy a másik nem azért van fent?
Az interneten való viselkedés tényleg nagyon megváltozott. Én régóta World of Warcraftozok (egy online játék) és ott is hihetetlenül megváltoztak az emberek mind a magyar mind a nemzetközi szervereken.
Ha valaki csetbe kiír egy kérdést már meglepődök azon, ha normális választ kap és nem küldik el a ...-ba. Ha pedig egy "csatában" vesztésre állunk mindig akad 2-5 ember aki folyamatosan mocskolódik, hogy mennyire béna itt mindenki és, hogy ők ilyen rossz játékosokat nem is láttak még és töröljük le a játékot. Nyilván régen is volt erre példa de egyáltalán nem ilyen mértékben.
Illetve az sem ritka, hogy egy baráti játékos full magasról leszarja, hogy ha meghalsz a moboktól (gép ellen) simán elsétál és sorsodra hagy, még akkor is ha előtte 2 percel nem kis erőfeszítéssel megmentetted őt.
Tudom ez az írás már nagyon eltér a szexualitástól, de a kérdés alatti beszélgetés is inkább az internetes etikett témára állt át, ez szóljon mentségemre :)
Kedves utolsó! Köszönöm szépen az észrevételt,és a választ is.
Sajnos, valóban mindenütt a változásokat tapasztaljuk, és nem a jó irányba, ez így van.
Igazad van,hogy nem jó helyre írtam a kérdést, viszont a szexuális jelző mégis ebbe a kategóriába vág, hiszen mint írtam, mindenki a farkával van elfoglalva az internet sötét bugyraiban, ahol névtelenül bármit meg lehet tenni. Úgy tűnik sokaknak az ad egy hatalmas megnyugvást,hogy anonymus módjára kiélheti a vágyait, mert a való életben képtelen rá. Sajnos minden, mindennel összefüggésben van, romló párkapcsolatok, gyorsan szertehulló barátságok, chatsex és felelőtlenség. Ez a 21. század a virtuális világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!