Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti komolyan vennétek ha egy 33 éves nő, aki már több mint 10 emberrel dugott, közölné hogy “ő nem fekszik le mindenkivel”? Nem a fenét nem, csak kell egy jó kocsi, diploma, meg lakás, és foszlik le a bugyija azonnal...
Én értem hogy milyen rosszul tud esni egy visszautasítás. Főleg ha hsllod tőle hogy 10 pasija már volt. De ha belegondolsz hogy kb 16 évesen lehetett először pasija, az azt jelenti hogy kb 1.5 évente lett másik.
Ismerek olyat akinek a havi 10 megvan, tőle hiteltelenebb ez a szöveg...
De lehet másnak te vagy ilyen elérhetetlen. Pl ha egy 100 kilós csaj, a "döngő lépteivel" felajánlaná magát neked , te elutasítanád és jöhetne ő is ide, hogy neked senki se áll meg , mégis eldobtad magadtól.
Nyilván mert 4 randi után kiderült hogy még sem illettek össze, még sem tetszel neki annyira stb.
Én már egy randi után is leráztam valakit mert tudtam hogy nem akarok tőle semmit. Akkor minek kellene húzni az időt?
Kérdező! Ugye te csak trollkodsz ezzel a kérdéssel? Vagy tényleg ennyire ostoba lennél? Pasi vagyok én is, de ettől a kérdéstől kettéállt a fülem :)...
Nemtől és a korábbi partnereinek a számától teljesen függetlenül is mindenkinek elemi joga, hogy megválogassa, kivel igen, és kivel nem. Neked meg nem állampolgári jogod, hogy minden nőt, aki tetszik neked, megdughass. Ha ez eddig nem jött le neked, költözz másik bolygóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!