Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik ti komolyan vennétek ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik ti komolyan vennétek ha egy 33 éves nő, aki már több mint 10 emberrel dugott, közölné hogy “ő nem fekszik le mindenkivel”? Nem a fenét nem, csak kell egy jó kocsi, diploma, meg lakás, és foszlik le a bugyija azonnal...

Figyelt kérdés
Milyért tartja magát annyira, hogy megmondja hogy kivel fog dugni, és kivel nem? Persze ha ki lenne tömve a pénztárcám, máris más lenne. Persze engem elutasít, de egy másik pasival meg nevetgél, meg flörtölget vele. Miért ilyen dög minden idős nő? Úgy látszik manapság csak a 15-17 évesekkel lehet rendesen dugni...

2021. ápr. 21. 09:21
1 2 3
 11/22 mikeXxX ***** válasza:
100%
Kérdező van nálad baj ahogy látom! De hogy kicsit segítsek neked a mai 16-17 éves lányoknak is több szexkapcsolatuk volt mint 10 pasi az más kérdés hogy nem kötik az orrodra! Másrészről meg lehet az is rosszul választott partnert vagy nem passzoltak szexuálisan ezt csak akkor látod ha már benne vagy a szexben gondolom nálad kevesebb a partnerek száma de ezért ne másokat vádolj! Nekem férfiként sokkal nagyobb ez a szám pedig a hosszú kapcsolatokat preferálom! De aki nem üti meg a mércét azzal miért legyek hosszútávon?
2021. ápr. 21. 09:55
 12/22 anonim ***** válasza:
97%
Had legyen már az én döntésem hogy kivel mit csinálok. Ha nem tetszik akkor ott vannak neked a 15-17 éves lányok, bár ott meg az apjuktól kell tartanod :)
2021. ápr. 21. 09:57
 13/22 anonim ***** válasza:
97%
Hisztis picsa vagy pasi létedre! 😁
2021. ápr. 21. 09:58
 14/22 A kérdező kommentje:
Igen, de ő esélyt sem adott nekem, hogy megmutathassam, aki vagyok valójában. 4 randi után lerázott mint valami idiótát...
2021. ápr. 21. 09:58
 15/22 anonim ***** válasza:
83%

Én értem hogy milyen rosszul tud esni egy visszautasítás. Főleg ha hsllod tőle hogy 10 pasija már volt. De ha belegondolsz hogy kb 16 évesen lehetett először pasija, az azt jelenti hogy kb 1.5 évente lett másik.

Ismerek olyat akinek a havi 10 megvan, tőle hiteltelenebb ez a szöveg...

De lehet másnak te vagy ilyen elérhetetlen. Pl ha egy 100 kilós csaj, a "döngő lépteivel" felajánlaná magát neked , te elutasítanád és jöhetne ő is ide, hogy neked senki se áll meg , mégis eldobtad magadtól.

2021. ápr. 21. 09:59
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nőként mondom hogy nem kell ehhez 4 randi sem. Adott elég esélyt, te elszúrtad.
2021. ápr. 21. 10:00
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván mert 4 randi után kiderült hogy még sem illettek össze, még sem tetszel neki annyira stb.

Én már egy randi után is leráztam valakit mert tudtam hogy nem akarok tőle semmit. Akkor minek kellene húzni az időt?

2021. ápr. 21. 10:02
 18/22 sandrisbp ***** válasza:
100%

Kérdező! Ugye te csak trollkodsz ezzel a kérdéssel? Vagy tényleg ennyire ostoba lennél? Pasi vagyok én is, de ettől a kérdéstől kettéállt a fülem :)...

Nemtől és a korábbi partnereinek a számától teljesen függetlenül is mindenkinek elemi joga, hogy megválogassa, kivel igen, és kivel nem. Neked meg nem állampolgári jogod, hogy minden nőt, aki tetszik neked, megdughass. Ha ez eddig nem jött le neked, költözz másik bolygóra.

2021. ápr. 21. 10:04
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Én messzire elkerülöm az igyen büdős gyökér pasikat mint te vagy. Már az első randin dobtalak volna a picsába.
2021. ápr. 21. 11:04
 20/22 anonim ***** válasza:
87%
Te egy igazi ostoba incel vagy, barátocskám!
2021. ápr. 21. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!