Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol tudnék találni magasabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szonjaaaa kérdése:

Hol tudnék találni magasabb fiúkat? Több lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy lányként elég magasra nőttem (182-3 cm) , 22 éves vagyok, 4 barátom volt eddig, abból 1 volt velem egymagas, a többi alacsonyabb volt nálam pár centivel. Mostanában egyre többször érzem, hogy én is szeretnék egy magasabb fiút, de nagyon nehéz “találni”, egyszerűen mintha ilyen kevesen lennének, pedig tudom, hogy azért vannak egy jó páran.

(Ne értsétek félre, nekem semmi bajom az alacsonyabb pasikkal!)

Szóval igazából ez a helyzet. :(

Tudom, hogy a szerelmet nem “keresni” kell, én sem úgy gondoltam, hanem, ha esetleg valaki tudna valami ötletet mondani, hogy merre vannak többen, akkor elnéznék arra. - Igen, tudom, ez marhára hülyén hangzik, és nincs olyan hely, ahová kimondottan csak magas fiúk járnak. - Esetleg nincsen olyan kosárlabda egyesület, ahol meglehet nézni az edzést? - Igen, ezt is tudom,

a korona miatt ez is necces, meg elég hülyén hangzik. -

Esetleg valakinek van más ötlete?

Előre is köszönöm, ha elolvassátok és, ha válaszoltok rá. További szép napot! :)

2021. ápr. 21. 08:22
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

8.

Budapesten lakom. :)

2021. ápr. 21. 09:10
 12/31 A kérdező kommentje:

9.

Wow, hol ismerkedtél meg ezzel a 2 méteres sráccal? Sok sikert egyébként, drukkolok! ;-)

2021. ápr. 21. 09:14
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha Pesten laksz akkor sok ember szokott lenni az utcán,nyilvános helyeken ott megfigyelheted ki milyen magas és megszólíthatod a srácokat. :)
2021. ápr. 21. 09:20
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
A vízilabdás srácok pl jó magasak!
2021. ápr. 21. 09:30
 15/31 anonim ***** válasza:

Akkor sajna messze vagy.

190 cm F

2021. ápr. 21. 09:32
 16/31 A kérdező kommentje:

13.

És hogyan szólítsam meg?

“Szia, bocsi, látom te is jó magas vagy, meg én is, mi összeillünk!”

Jó persze nyilván nem így, de ötletem sincs, hogy mit kéne mondanom. :(

2021. ápr. 21. 09:36
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
16# valami indokkal...leejted a zsebkendőt mellette és meglököd véletlen vagy akármi...ez már tényleg fantázia kérdése amit a szitu megenged hogy beszélgetésbe elegyedjetek :D
2021. ápr. 21. 09:39
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

"És hogyan szólítsam meg?

“Szia, bocsi, látom te is jó magas vagy, meg én is, mi összeillünk!”

Jó persze nyilván nem így, de ötletem sincs, hogy mit kéne mondanom. :("

Na látod? Ugyanez a problémája a férfiaknak is. Hogy a nő elvárja, hogy a férfi kezdeményezzen, és "nem lesz senkid, ha nem mersz odamenni hozzá", de amikor megfordul a helyzet, és a nő nem válogathat a jelöltek közül kedvére, hanem neki kell tennie, akkor ugyanolyan kínos számára, mint amit a férfinak.

2021. ápr. 21. 11:49
 19/31 anonim ***** válasza:
84%

Pedig én azt vettem észre, hogy a generációdban a fiúk nagyrésze már 180cm+. Én kicsivel 30 felett vagyok és rögtön feltünt a 178 centimmel hogy a mai fiatalok 90%-ban magasabbak. Főleg városokban.

Érdekes, hogy pont alacsonyabbakat fogtál ki. Tényleg az a tapasztalatod hogy nincsenek magas fiúk? O: Amúgy pár centivel kisebb még nem gáz sztem.

2021. ápr. 21. 13:25
 20/31 A kérdező kommentje:

19.

Persze, tudom, hogy vannak, de még sosem botlottam beléjük.

Szerintem sem gáz, 3 barátom akkora lehetett mint te kb., egyszerűen csak jó érzés lenne, ha találnék egy magas fiút, aki imádja a magas lányokat! :)

2021. ápr. 21. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!