Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vonzalmat érzek a Férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzalmat érzek a Férfi biológia tanárom iránt, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval van nekem ez a biosz tanárom, aki már régóta tetszik nekem, már kettő éve. Minden este maszturbálás közben rá gondolok, olyan szexi mély hangja van és a borostájával nagyon lázba hoz. Arra, gondoltam mivel 4,35-re állok a jobb jegyért és az iránta táplált vonzalmam miatt lefeküdhetnék vele. Hogyan tudnám felé jelezni szándékomat? 19/L

2021. ápr. 21. 01:30
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell jelezned már rég tudja. Nem te vagy az egyetlen szerelmetes lány akivel találkozott a pályafutása során, de valószínűleg az iskolában, sőt az osztályban sem. Bepróbálkozhatsz, hárítani fog. Ha vevő a "diákcsemegére" akkor majd megdug amikor már nem tanít. Pontosabban majd akkor választani fog azok közül akikről tudja bejön nekik és kockázatmentesen "vihetőek" (nem akaszkodnak rá, nem lesznek fülig szerelmesek hogy problémát okozzanak neki).
2021. ápr. 21. 01:33
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Ez középiskola? Ha igen akkor úgy mint az első írta.

Ha véletlenül Egyetem lenne (amit erősen kérlek) akkor nyugodtan dugj vele.

2021. ápr. 21. 01:51
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
#2 középiskola lesz egyetemen nincs 4,35 ott nem jegyeket gyűjtesz, hanem pontokat beadandó feladattal, ZH-val, vizsgán stb. amit összeadnak és egy sávos rendszerben jön ki hogy hányas. Illetve nem is nagyon van biológia, annál sokkal specifikáltabbak a tantárgyak.
2021. ápr. 21. 03:07
 4/6 anonim ***** válasza:
89%
Akkor tanuljatok biológiát a gyakorlatban,pl az emberi szaporodást.
2021. ápr. 21. 03:14
 5/6 anonim ***** válasza:
91%
Ajánld fel magad neki, ha nem utasít vissza akkor ki tudod magad élni, ha visszautasít, akkor keress magadnak más pasit :)
2021. ápr. 21. 07:25
 6/6 anonim ***** válasza:
91%
Mondd meg neki, hogy az ember szaporodását szeretnéd vele újra átvenni, mert vannak kérdőjelek a fejedben.
2021. ápr. 21. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!