Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A munkahelyen miért dicsekszik azzal az összes manus, hogy ők a legnagyobb csődörök az ágyban, ők a legerősebbek, ők a legszebbek? Milyen lelki okai lehetnek ennek?
De megfigyeltem, hogy a 40+ korosztályos hapsikra jellemző.
Feszengenek mint a 90-es években.
Halál gáz.
Miért nem tudnak haladni a korral?
Én egytekem dolgoztam 7 évig ahol velem egyidős emberkékkel volt dolgom.
Egyáltalán nem az volt a központi téma, hogy ki mennyit gyúr és kinek milyen a teljesítménye az ágyban.
Pedig azt hittem a fiatalabbak szeretnek vagánykodni.
Szakadok a hülyeségeitektől. :D
Egyszerű a magyarázat, ahogy megyünk előre az időbe, romlik a generációk állóképessége a technikai fejlődés miatt ami a kényelmet szolgálja. Nem kell belemagyarázni semmi baromságot, nagy arcúságot, ennek egy nagyon kis része a szex.
Én 44 évesen huszonévesek között dolgozom, többségük nagyon ramaty fizikai állapotban van. Míg én a munkaköröm miatt sokszor 6 méter magasban "spárgázom" a munkaidőm 12. órájában is, addig a huszonévesek alszanak. Nem kell betojni és vagdalózni sem, a két huszonéves gyerekem is pont ugyan ilyenek. Ledolgoznak 8 órát, és meg akarnak halni, csak nem képzelem, hogy még füvet fog nyírni? Ez rányomja a bélyegét a szexualitásra is, amikor egy jó és kiadós szex után a 19 nőt alig bírtam levakarni. Vagy amikkor egy 23 éves nő azt mondja nekem, te egy isten vagy az ágyban, soha nem mentem még el nyalástól, mert a korabeli pasik 2 percig megpiszkálják, bedugják, tol rajta kettőt azt csá. Aztán el vannak ájulva amikor 11 óra munka után, 3 óra kertlszkedés és 2 óra házimunka után legalább 1-1órát még eltöltök a szexel. Ez nem nagy arcoskodás, a mi apáink, az az nagyapáink még többet bírtak, és ez így van rendjén (sajnos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!