Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondhatta ezt a párom? Férfiak mindíg érzitek ha elélvez a párotok?
Figyelt kérdés
van olyan hogy nem érzitek de a nőn lehet látni?
Szex alatt is és utánna kézzel is elélveztem erre ő azt mondta hogy csak megjátszottam az orgazmust. Pedig nem mert mindíg jó vele.
1hónapja vagyunk együtt.
20L
2021. ápr. 20. 15:56
11/14 anonim válasza:
Egy kellően tapasztalt pasi tutira megmondja, hogy mikor igazi és mikor megjátszott egy nő orgazmusa. Persze csak ha már több nőnek nyújtotta ezt...
Kivétel ez alól, ha egy tapasztalt örömlánnyal van, mert ott nem biztos!
12/14 anonim válasza:
Lehet érezni annak a testén, akivel kölcsönösen szeretitek egymást. Ez a "volt-e orgazmusod" kérdés egyébként szexológus párterapeuták körében gyakran előjön. Nem rég olvastam egy cikket, amiben a nő (!) volt kiakadva, hogy a pasija nem élvez el. Szóval, még fordítva is van ilyen. A cikk arról szólt, hogy ez az orgazmus kérdés arról szól, hogy mennyire tudod a másikat birtokolni. Ha normál körülmények között ennyira zavarja egyik vagy másik felet ez a kérdés, akkor ott a kapcsolatnak egyéb területein sincs minden rendben. És, mint megtudtam ez a birtokolni vágyásban gyökeredzik, ami nem lesz egy boldog kapcsolat alapja.
13/14 anonim válasza:
Biztos volt már negatív tapasztalata, és emiatt mondhatta.
14/14 anonim válasza:
Nem mindenkin egyformán érezni. Volt olyan barátnőm, több is, akiken egyáltalán nem lehetett semmit érezni. És volt, sőt most is olyan van, akinél meg leszakad a ház akkorákat élvez... minden nő más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!