Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiakat kérdezek! Elég az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakat kérdezek! Elég az nektek ha a csaj egyszer kielégít vagy szexel kielégültök utánna csak kényeztetitek a csajt hogy ő menjen el többször?

Figyelt kérdés
Egy egész estés együttlét alatt.
2021. ápr. 20. 07:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi van??
2021. ápr. 20. 07:17
 2/9 anonim ***** válasza:
8%
Egész estésre nincs időnk, mert nem vagyunk ingyenélők és kifáradunk a munkától de egy óra alatt kb ugyanannyiszor megyünk el.
2021. ápr. 20. 07:30
 3/9 A kérdező kommentje:
Attol valaki ingyen élő mert a szombat vasárnap szabad neki? Mi is dolgozunk mégis végig szexeljük a hétvégét
2021. ápr. 20. 07:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Gratulálok hozzá
2021. ápr. 20. 07:37
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Fontosabb, hogy a csaj kielégüljön. Rossz érzés, ha neki nem sikerül. Én meg így is úgyis elmegyek, szóval inkább a csajjal foglalkozom.
2021. ápr. 20. 07:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Ahogy írtad a kérdésben igen, de van hogy én is többször szoktam elélvezni.
2021. ápr. 20. 08:04
 7/9 anonim ***** válasza:
69%
Ha engem kielégít én is viszonzom, ahányszor csak akarja :)
2021. ápr. 20. 08:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, megmondon őszintén, annyira nem érdekel. vagyis pontosabban minden tőlem telhetőt megteszek, hogy egyszer elélvezzen ő is, de utána nem annyira figyelek erre. Egyébként a rekordom egy hosszú este alatt 4 elélvezés volt, ami azért érdekes, mert alapvetően 1 menetes vagyok. De úgy beindított a csaj, hogy az első kettőt egymás után bírtam, aztán kis szünettel a harmadikat és a negyediket is bírtam (igaz a negyediknél szinte teljesen puha voltam, de úgy felizgult ő is, hogy simán bement neki így is, és elélveztem). Szóval ott a csaj volt nagyon ügyes, kihozta belőlem a maximumot, elvileg ő is elment többször.
2021. ápr. 20. 09:14
 9/9 anonim ***** válasza:
A kérdésre a válasz: nekem igen elég. Valamiért nagyon szeretek nyalni és fontosabb számomra, hogy a nő elélvezzen, mint hogy én. Volt már olyan éjszakám, hogy csak adtam és nem kértem viszonzást. Azt nem mondom, hogy ez teljesen normális, de ilyen vagyok, biztos megvan ennek is az oka vagy magyarázata. Mindenki egy picit más ember :) .
2021. ápr. 21. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!