Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek is az lesz a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is az lesz a legjobb ha hagyom az egészet?

Figyelt kérdés

Megismertem egy nagyon szép lányt akivel hosszú időn át beszélgettem, majd találgozgattunk és összejöttünk. Elvitt bemutatni a szüleinek és kiderült hogy cigány. Eskü, nem látszik rajta, nincs szaga sem, akcentus sem,a bőrén sem látszódik meg, nem is öltözködik cigányosan, viszont amikor megláttam a családját, nem is tudtam mit csináljak. Tipikus cigány villa, csili-vili dolgokkal, a szülei rengeteg ékszer, az apjának méteres bajusza és nagy fekete kalapja, az anyja pedig még barnácska is.

Nagy lebőgés volt ez nekem, megdöbbentett és lesokkolt a dolog. Nem tudom miért nem mondta el nem lett volna annyira kellemetlen. Azóta (szombat óta) próbáltam kerülni a témát és lemondtam a találkozásunkat is mert össze vagyok zavarodva. Mindenki azt mondja hogy hagyjam az egészet, és röhögjek egy nagyot azon hogy mi történt. Mit tegyek?

2021. ápr. 19. 21:52
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

9

Igen. Tudom. Ezek nem a farzsebedből lopják ki a tárcádat, hanem nagyban csinálják. Autók, ékszerek s még ki tudja mi. Szerinted 12 órázik az apja valami gyárban vagy talán egész nap a betonkeverő mellett áll? A keze simább mint egy csecsemő bőre.

2021. ápr. 19. 22:18
 12/20 A kérdező kommentje:

10

Na ezt tudom. És ettől félek is. Egyik ismerősöm eljegyzett egy cigánylányt aztán valamin összevesztek és szakítani akart vele, de hetekig követték és fenyegették, amíg végül csak rendőrség segítségével szabadult meg tőlük.

2021. ápr. 19. 22:19
 13/20 anonim ***** válasza:
66%
11# ezek üzletelnek,kereskednek DE nem lopnak másoktól.
2021. ápr. 19. 22:21
 14/20 anonim ***** válasza:
68%

Ezek a biznisz cigók.

A putris vagy Oláh verzió a lada,ez a cigány faj meg a bugatti.

Ha bejön a csaj akkor szerintem nem kell azért dobni mert cigó,ez a prémium kategóriás fajta.

2021. ápr. 19. 22:28
 15/20 A kérdező kommentje:

13

Igen,biztos nagyon tisztességesen üzletelnek.

14

Nekem nem kell semmilyen prémium munkakerülő családból származó nő.

2021. ápr. 19. 22:41
 16/20 anonim ***** válasza:
88%
Minek itt kérdezed, ha alapból nem fér bele neked?
2021. ápr. 19. 22:42
 17/20 anonim ***** válasza:
50%

Egyetértek a #2 vel

N (szintén nem roma)

2021. ápr. 20. 00:08
 18/20 anonim ***** válasza:
88%
Ha szereted a lányt, vannak komolyabb érzéseid iránta, ne engedd el, szerintem meg fogsz békélni a családjával. 1 találkozás után nehéz véleményt alkotni róluk. Tudom fontos az első benyomás, de mérlegelj. Ha tényleg ennyire nem fér bele az értékrendedbe ez, akkor felesleges volt feltenni a kérdést . Szerintem adj még egy esélyt ennek a dolognak, aztán meglátod, hogy mit szeretnél.
2021. ápr. 20. 11:53
 19/20 anonim ***** válasza:
63%

Úgy látszik te már így is úgy is eldöntötted hogy nem akarod folytatni, és ahogy írták az előbb jobban is jár a lány. Egy rendes cigány lány egy igazi kincs, ha a család pedig elfogad akkor arany életed lehet, nem a pénzről beszélek. Magyar vagyok de bőven van olyan magyar meg cigány ismerősöm akibe a lábamat nem törölném bele, meg olyan is aki már bizonyította hogy számíthatok rá, igen cigányra is.

Amúgy hány olyat tudnék mondani hogy "hú de rendes nő az én feleségem" felszarvazott marha eljár dolgozni és havonta jár haza de azt se tudnám megmondani hányan járunk arra a rendes asszonyra...

2021. ápr. 23. 22:35
 20/20 anonim ***** válasza:
52%
Dikk
2021. szept. 25. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!